Occasions Oldenzaal


Luxe occasions in Oldenzaal vindt u bij Baan Twente. Wij zijn de officiële Mercedes-Benz dealer in de regio en bieden kwaliteit met uitstekende service. Deze garantie kunnen wij u ook bieden als u een Mercedes-Benz occasion bij ons aanschaft, deze auto heeft al wat praktijkervaring opgedaan. Als u besluit een occasion bij Baan Twente aan te schaffen, heeft u meteen het beste adres voor onderhoud en service. Wij voeren het onderhoud en de service uit volgens de officiële fabrieksvoorschriften en met originele onderdelen. Zo heeft u de garantie dat er uitstekend voor uw auto gezorgd wordt en hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook met een occasion kunt u rekenen op de echte Mercedes-Benz kwaliteit die u gewend bent.


Van occasion naar SterOccasion en Used 1

Wij bieden zowel personen- als bedrijfsauto’s aan, in ons uitgebreid aanbod vindt u veel verschillende modellen. Bij Baan Twente vindt u occasions die officieel gecertificeerd zijn en een keurmerk hebben ontvangen. Personenauto’s die een strenge controle en keuring hebben doorlopen, worden aangeduid als SterOccasions. Bij deze auto’s weet u dat elk detail streng gecontroleerd is en dat eventuele reparaties alleen zijn uitgevoerd met officiële Mercedes-Benz onderdelen. Bedrijfsauto’s krijgen het keurmerk Used 1. Een occasion met dit keurmerk biedt u veel garantie en zekerheden. Een Used 1 occasion is op 110 onderdelen gecontroleerd en goedgekeurd. U kunt het echt zien als een gegarandeerd kwaliteitslabel en daarom zijn deze specifieke personen- en bedrijfsauto’s alleen bij de officiële Mercedes-Benz dealer verkrijgbaar. Op een SterOccasion kan u tot 24 maanden garantie met onbeperkte kilometrage ontvangen. Wilt u eerst een proefrit maken? Alle modellen uit ons aanbod zijn proefrit klaar en kunt u direct testen. Op de Used 1 bedrijfsauto’s ontvangt u minimaal 12 maanden garantie. Bovendien zijn deze wagens voorzien van een APK en de Nationale Auto Pas en vrij van bestickering.Baan Twente voor alle service

Voor goede occasions bent u vanuit Oldenzaal zo bij onze vestigingen in Hengelo of Rijssen. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om alle mogelijkheden en opties met u te doorlopen. 

Voor alle occasions bij Baan Twente gelden de volgende zekerheden binnen:
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Bekende onderhouds- en voertuighistorie
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Uitstekende mogelijkheden voor verzekering en financiering.
  • Landelijk servicenetwerk
  • Mercedes-Benz kwaliteitsstandaard
  • Breed aanbod van verschillende modellen 
  • Inruiltaxatie door IBKI-gecertificeerde verkopers

Hoewel wij met de grootste zorg voor uw occasion zorgen zijn onderhoud en reparaties onvermijdelijk. Wilt u zich niet druk maken over de kosten van onderhoud van uw Mercedes-Benz? Voor zowel de SterOccasions als Used 1 occasions kunt u gebruik maken van het Mercedes-Benz SterOnderhoud. Hiermee krijgt u grip op uw onderhoudskosten en betaalt u een vast, laag bedrag per maand. U kunt het zien als een abonnement bij Baan Twente. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle reparaties binnen uw abonnement vallen. Zo krijgt u nooit te maken met hoog oplopende kosten waar u niet op gerekend had. Welke Mercedes-Benz SterOccasion u ook kiest, bij Baan Twente heeft u de garantie van een auto met de beste kwaliteit en het hoogste comfort. Precies zoals een auto hoort te zijn.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart