Occasions Hengelo


Occasions in Hengelo vindt u bij uw officiële Mercedes-Benz dealer Baan Twente. Onze vestiging in Hengelo heeft een ruime showroom vol verschillende modellen. Bovendien vindt u online een actueel aanbod. Voor zowel personenauto’s en bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak denken mensen dat ze met een tweedehands auto veel minder kwaliteit in huis halen. Bij Baan Twente is dit absoluut niet het geval. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. Hierbij maken wij geen onderscheid in modellen, nieuwe auto’s of occasions. Alleen een hoog niveau is voor ons goed genoeg. Dat dit werkt en daadwerkelijk zo is blijkt wel uit het ons kwaliteitskeurmerk. Wij dragen al jaren het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2008 wat betekent dat wij een hoge klanttevredenheid hebben en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg continu verbeteren.


Een occasion met kwaliteitskeurmerk

Voor onze occasions maken wij onderscheid tussen SterOccasions en Used 1 occasions, twee kwaliteitskeurmerken van Mercedes-Benz. Bij Baan Twente vindt u veel SterOccasions. Dit zijn tweedehands personenauto’s die met de uiterste kunde, kennis en techniek gecontroleerd zijn in de werkplaats. Elk detail wordt uitvoerig bekeken van de auto en zo nodig hersteld. Voor het herstellen wordt uitsluitend gewerkt met originele Mercedes-Benz onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd de kwaliteit leveren die bij Mercedes-Benz past en hoort. Used 1 is het kwaliteitskeurmerk voor streng gecontroleerde en goedgekeurde bestelwagens. Als je deze koopt weet je dat de bestelwagen op 110 punten uitgebreid is (goed)gekeurd. Bovendien ontvang je op deze wagens 12 maanden garantie. Zo weet je vooraf al goed waar je aan toe bent, want verrassingen zijn misschien leuk voor een verjaardag, maar niet bij de aanschaf van een occasion. Ook in zijn tweede leven biedt een bestelwagen van Mercedes-Benz u kwaliteit, comfort en rendement.Baan Twente Hengelo voor al uw onderhoud en reparaties

De kwaliteit van een Mercedes-Benz staat natuurlijk niet ter discussie. Veilig, comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Kenmerken waar u altijd op kunt vertrouwen, ook als u in een occasion rijdt. Om zo optimaal te genieten van uw auto of bestelwagen en deze een zo lang mogelijke levensduur mee te geven moet u periodiek voor onderhoud naar de garage. Baan Twente is een vak garage en dat merkt u aan alles. Onderhoud bij ons kent veel voordelen voor u en uw occasion:

  • Sluit SterOnderhoud af voor uw occasion en u heeft vooraf inzicht in onderhoudskosten
  • Alleen officiële Mercedes-Benz onderdelen
  • Reparaties en servicebeurten worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici
  • Er wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken en meest gespecialiseerde diagnostische apparatuur

SterOnderhoud is een unieke service van Baan Twente en kunt u afsluiten voor SterOccasions en Used 1. De voordelen van SterOnderhoud zijn duidelijk. U regelt hiermee uw reguliere onderhoudsbeurten vooraf, u betaalt hiervoor een vast tarief per maand. Geen kosten achteraf, maar alles overzichtelijk in één vooraf betaalde rekening. Zo profiteert u van vaste tarieven wat u een voordeel van 10% op de normale onderhoudskosten kan opleveren. Informeer vrijblijvend naar alle voorwaarden en vele voordelen van een service contract bij Baan Twente. Wij denken graag met u mee om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw Mercedes-Benz occasion.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart