Occasions Almelo


Voor kwalitatief goede occasions in Almelo bent u bij Baan Twente aan het juiste adres. Onze vestiging in Rijssen is dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Hier vindt u een ruim aanbod van verschillende modellen Mercedes-Benz personen- en bedrijfsauto’s. Wat uw wensen en eisen ook zijn voor een tweedehands auto, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en u nog lang kan genieten van uw auto. Als u voor Mercedes-Benz kiest bent u gegarandeerd van een auto met technisch vernuft, comfort en ondervindt u een hoge klanttevredenheid. Het aanbod bij Baan Twente is groot. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen personen- en bedrijfsauto’s met een uitgebreide keuze in leeftijd en kilometerstand.


Groot en uniek aanbod van occasions

Een Mercedes-Benz occasion wordt altijd aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen onderworpen en ondergaat een intensieve controle. Dit wordt standaard uitgevoerd door de meest technische en goede opgeleide medewerkers binnen Baan Twente. Alleen de Mercedes-Benz die dit traject succesvol doorloopt krijgt het waardevolle officiële kwaliteitskeurmerk. Hierbij maken wij verschil tussen het kwaliteitskeurmerk voor personenauto’s, deze krijgen het label SterOccasions en bedrijfsauto’s kunt u herkennen aan het keurmerk Used 1. Koopt u een van deze occasions bij Baan Twente dan zorgen wij ervoor dat uw verwachtingen over zekerheid, kwaliteit en veiligheid werkelijkheid worden.

Een occasion is namelijk niet zomaar een gebruikte auto; het is een echte Mercedes-Benz, alleen dan met praktijkervaring. Bij Baan Twente bieden wij u altijd veel veiligheid en vooral onbezorgd rijplezier. Ook van een occasion moet je zo lang mogelijk genieten.Kwaliteit en service vindt u bij Baan Twente

Baan Twente staat voor kwaliteit en goede service. Bij ons geen ‘garantie tot aan de deur’. Wij leveren op al onze gekwalificeerde occasions een goede garantie. Bestelauto’s krijgen minimaal 12 maanden garantie krijgen en personenauto’s zelfs tot 24 maanden. Bovendien werken wij als officiële Mercedes-Benz dealer alleen met de originele onderdelen. Hierdoor behoudt u het recht op fabrieksgarantie. Een recht dat u vaak verliest als er met andere onderdelen gewerkt wordt. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 


Welke occasion u ook aanschaft, bij Baan Twente profiteert u altijd van veel voordelen:

  • Beste onderhoud door de beste vakmensen, die de laatste technieken gebruiken
  • Alleen originele Mercedes-Benz onderdelen
  • Uitgebreide mobiliteitsgarantie
  • Uitgebreide serviceproducten, u kunt SterOnderhoud afsluiten
  • Breed aanbod van alle modellen personen- en bedrijfsauto’s.


Om de kwaliteit van uw Mercedes-Benz te waarborgen moet deze periodiek voor onderhoud en eventuele reparaties naar de garage. Wilt u zeker weten dat het uw auto aan niets ontbreekt, sluit dan SterOnderhoud af voor uw occasion. Op basis van de leeftijd van uw auto, het aantal kilometers dat u gemiddeld rijdt en de periode waarvoor u SterOnderhoud wilt afsluiten, berekenen wij voor hoeveel onderhoud uw auto nodig heeft. Dit vertalen wij vervolgens naar een vast, laag maandbedrag per maand. Zo weet u precies waar u voor uw onderhoud van uw Mercedes-Benz aan toe bent.


Onze professionele medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor de aanschaf van een SterOccasion of 

Used 1. Bovendien adviseren zij u graag over alle mogelijkheden voor reparaties, SterOnderhoud en financiering voor occasions in Almelo. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart