Nieuwe A Klasse & B Klasse

Interieur tussen hightech en sportiviteit, Aanzienlijk royalere uitrusting

Met perfect uitgebalanceerde proporties, liefdevolle en hoogwaardige aandacht voor details, de nieuwste generatie MBUX en een modellengamma dat consequent is afgestemd op de wensen van de klant, zijn de nieuwe Mercedes‑Benz A-Klasse en de B-Klasse klaar voor kleine en grote avonturen. De A-Klasse blijft leverbaar als Hatchbak en als Limousine.

mercedes-benz
22c0350-002

Class for every day: de A-Klasse

Met perfect uitgebalanceerde proporties, liefdevolle en hoogwaardige aandacht voor details, de nieuwste generatie MBUX en een modellengamma dat consequent is afgestemd op de wensen van de klant, is de nieuwe Mercedes‑Benz A-Klasse iets bijzonders in het compacte segment en biedt de klant klasse voor elke dag. De A-Klasse blijft leverbaar als Hatchback en als Limousine.

Sportief, gespierd exterieur: de nieuwe A-Klasse straalt kracht en dynamiek uit. Het front wordt gedomineerd door de nieuw ontworpen, naar voren aflopende motorkap met twee powerdomes en steile ‘haaienneus’, de vernieuwde grille met star pattern en de smalle koplampen, als optie leverbaar in een led-variant. Het sportieve karakter wordt onderstreept door diverse velgdesigns in maten tot 19”.

Aanzienlijk royalere uitrusting: al in de standaarduitvoering beschikt de nieuwe A-Klasse over tal van nieuwe uitrustingen, zoals een achteruitrijcamera, het USB-pakket of het stuurwiel in nappaleder. Vanaf de uitrustingslijn Progressive krijgt de klant standaard onder meer led-koplampen, een stoel met lendensteun, het parkeerpakket en het spiegelpakket.

22c0350-013

Hi, Life: de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse

De nieuwe B-Klasse onderscheidt zich duidelijk van de massa. De unieke sportieve proporties, het veelzijdige interieur, de moderne aandrijftechnologieën en de nieuwste generatie MBUX maken de nieuwe Sports Tourer van Mercedes-Benz klaar voor kleine én grote avonturen. 

Progressief-soeverein exterieur: het vernieuwde front springt direct in het oog. De nieuw ontworpen, optioneel leverbare led-koplampen, de sportieve bumper en de grille geven de nieuwe B-Klasse een dynamische boost dankzij hun soepele overgang naar de optisch compacte greenhouse. De Sports Tourer toont zijn sportieve karakter onder meer met vier extra velgdesigns in afmetingen tot 19”.

Aanzienlijk royalere uitrusting: Mercedes-Benz heeft de aanbodstructuur van de uitrustingspakketten verder vereenvoudigd om de tijdrovende selectie van vele afzonderlijke opties te verminderen. Functionele uitrustingen die vaak samen worden besteld, zijn nu op basis van het kopersgedrag gebundeld in nieuwe uitrustingspakketten. Daarnaast zijn nog meer functionele opties leverbaar. Wat betreft designopties zoals lakken, bekledingen, sierdelen en velgen, kunnen klanten hun B-Klasse nog meer individueel configureren.