Na 47 trouwe dienstjaren gaat Louis ten Thije met pensioen

‘Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik moest werken, ik heb altijd het gevoel gehad dat ik hier heb mogen werken. Ik ben altijd met plezier naar Baan Twente toe gegaan’.

mercedes-benz

Na 47 trouwe dienstjaren gaat 
Louis ten Thije met pensioen

 

Uiteraard willen wij Louis namens alle collega’s van Baan Twente, bedanken voor zijn bewezen diensten van de afgelopen 47 jaar. Louis was bij Baan Twente in dienst als Verkoper van Mercedes-Benz bedrijfswagens. Zijn afscheidsreceptie heeft laten zien wat voor een uitzonderlijk groot en loyaal netwerk hij heeft weten op te bouwen in de afgelopen jaren. Relaties waarbij contact met Louis van generatie op generatie is overgedragen voor de aankoop van bedrijfswagens. Wij hebben Louis gevraagd om zijn ervaring van deze 47 jaar met jullie te delen.

 “Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij Baan Twente. Het is een echt familiebedrijf met korten lijnen, een betrokken directie en waardering voor de collega’s. Het is een financieel sterk en stabiel bedrijf waardoor mijn collega’s zich op hun gemak voelen en zekerheid vrijwel gegarandeerd is. Wat ik heel erg kan waarderen en wat het werkplezier ook ten goede komt, is de hoge mate van vrijheid, je wordt vertrouwd in je werkzaamheden en je kan je eigen ding doen.

 “Het absolute hoogtepunt tijdens mijn carrière is het ontwikkelen van de jarenlange relaties die ik heb opgebouwd met meerdere klanten. Met sommige klanten heb ik 45 jaar lang mogen samenwerken, deze samenwerking ging van generatie op generatie over. Tijdens mijn afscheidsreceptie heb ik veel vaste klanten gezien en mooie herinneringen opgehaald, dat deed mij heel goed.”
 

‘Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik moest werken, ik heb altijd het gevoel gehad dat ik hier heb mogen werken. Ik ben altijd met plezier naar Baan Twente toe gegaan’. 

~ Louis ten Thije
 

“Het verkopen van een bedrijfswagen is één, maar de relaties vervolgens behouden is twee. Ik kan niet anders dan alle mensen van de afdeling aftersales bedanken. Aftersales is een ontzettend belangrijke factor geweest in mijn carrière. Een verkoper kan het niet alleen. Door snel en goed handelen van de after-sales afdeling heb ik veel relaties weten te behouden”.

“Wat een avontuur was het. Het continue leerproces wat je doormaakt als verkoper is een uitdaging geweest wat mij gedurende mijn gehele carrière scherp heeft gehouden. Als verkoper is het belangrijk dat je blijft leren door alle veranderingen om je heen. Hierbij kun je denken aan de digitalisering en de continu veranderende markt. Daarnaast heb ik de jaarlijkse doelstellingen altijd als een fantastische uitdaging gezien in mijn werk.”

“Aan de jonge generatie en toekomstige verkopers binnen Baan Twente wil ik graag meegeven dat betrouwbaar zijn richting klanten een ontzettend belangrijke factor is in het onderhouden van een relatie. Het is belangrijk dat er geen onrealistische verwachtingen worden geschept. Ga op pad! Door klanten te bezoeken bouw je een andere relatie op dan door alles met de telefoon of per mail te communiceren. “

“Ik blijf natuurlijk verbonden aan Baan Twente. Dit komt ook doordat onze zoon Danny hier werkzaam is. Daarnaast ga ik mij bezighouden met mijn grote hobby, het restaureren van VW Kevers en oldtimer busjes. Ook heb ik nu nog meer tijd om door te brengen met mijn klein kinderen. Vervelen gaat het in ieder geval niet worden. Ik blijf bezig!”

Bedankt!

Louis

 

 

 

louis 2