Goud voor Baan Twente!

Baan Twente werd in 2021 uitgeroepen tot ‘Beste Dealer 2020’ van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers. Baan Twente sprong eruit met zeer hoge scores op de Dealer Score Card.
mercedes-benz
_VDV3951

Goud voor Baan Twente

Baan Twente werd in 2021 uitgeroepen tot ‘Beste Dealer 2020’ van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers. Baan Twente sprong eruit met zeer hoge scores op de Dealer Score Card.

Nu valt Mercedes-Benz vestiging Baan Twente Hengelo als winnaar in de prijzen met de “Mercedes-Benz 5-Star Rater Award 2021” in de categorie “Best Customer Satisfaction” titel voor Sales en After Sales. 

De beoordeling van klanten vormt hiervoor de basis. Over een periode van drie jaar geven klanten aan hoe ze de dienstverlening op het gebied van verkoop en service ervaren – van het verkoopgesprek en de aflevering van de auto tot het reguliere onderhoud en de afwikkeling van eventuele schades. “Die klanttevredenheid is voor ons als luxury brand echt cruciaal”, aldus Egwin Wauters van Mercedes-Benz Nederland. “Want alleen door in te zetten op alle details rondom merkbeleving kunnen we voor onze klanten het verschil maken – of het nu gaat om een online contact, een bezoek aan de showroom of de werkplaats.”

Directieleden Gerd van der Kolk en Gert-Jan Baan kregen de trofee overhandigd door Egwin Wauters  en meldden aansluitend het volgende: “Wij zijn trots op de goede beoordeling en waardering die klanten ons geven. Wij werken met een team van loyale en betrokken medewerkers. Klanten doen bij ons zaken met mensen die ze kennen. Goede service en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Ondanks dat het een ander jaar was dan voorzien, hebben we ervoor gezorgd dat de klant zich thuis voelt bij Mercedes-Benz. We zien deze award als een prachtige beloning voor alle inspanningen van onze medewerkers.”

_VDV3995