Baan Twente Mercedes-Benz Vans in de prijzen!

Baan Twente uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland
mercedes-benz

Baan Twente is wederom in de prijzen gevallen! Ditmaal is Baan Twente uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland. Uiteraard willen wij al onze klanten die ons deze mooie beoordelingen geven, bedanken voor jullie vertrouwen van de afgelopen jaren. Maar zo'n resultaat is niet mogelijk zonder al onze toegewijde collega's. Hieronder vindt u het officiële persbericht vanuit Mercedes-Benz Nederland. 

 

Persbericht: 17 maart 2022

Baan Twente uitgeroepen tot meest klantvriendelijke 
Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland

Op 16 maart heeft Mercedes-Benz Nederland de jaarlijkse Best Van Dealer Award uitgereikt, en Baan Twente uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland. De Mercedes-Benz bedrijfswagendealer uit Rijssen, Hengelo en Oldenzaal noteerde het afgelopen jaar wederom topscores op het gebied van service en klanttevredenheid.

 De Best Van Dealer Award wordt door Mercedes-Benz Nederland jaarlijks uitgereikt aan het Van ProCenter dat zich onderscheidt door topprestaties. Mark Horsten, COO Vans bij Mercedes-Benz Nederland: “Jaarlijks toetsen wij als importeur de activiteiten van de Nederlandse dealerbedrijven en worden alle facetten van de Van ProCenters twaalf maanden lang geanalyseerd en geëvalueerd, van verkoop en service tot klantentevredenheid. Klanten van de Van ProCenters hebben eveneens een belangrijke inbreng in de prestaties van de dealerbedrijven. Zij kunnen zich uitspreken over de kwaliteit van de service zoals ze die ervaren, en kunnen tegelijkertijd ook verbeterpunten aangeven. Op deze manier hebben de bedrijfswagenklanten van Mercedes-Benz een actief aandeel in het verder verbeteren van de dienstverlening van hun merk. We hechten veel waarde aan de Award, uiteindelijk draait het bij Mercedes-Benz Vans allemaal om de beste klantentevredenheid.”

“Klantvriendelijkheid structureel verweven in onze organisatie”

De bestelwagenafdeling van Mercedes-Benz Van ProCenter Baan Twente noteerde afgelopen jaar topscores op het gebied van service en klanttevredenheid, en mag zich hiermee een jaar lang het meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland noemen. Enkele jaren geleden werd het dealerbedrijf met vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal en ook al onderscheiden voor deze prestatie.

“Met deze erkenningen laten we zien dat de Van ProCenter-aanpak zijn vruchten afwerpt, ook in deze uitdagende tijden,” verklaart Gerd van der Kolk, Directeur van Baan Twente. “Het feit dat we binnen slechts enkele jaren tijd tot tweemaal toe zijn onderscheiden voor onze prestaties op het gebied van klantvriendelijkheid en klanttevredenheid, geeft aan dat deze elementen structureel in onze organisatie verweven zitten. Vanzelfsprekend zijn we erg verguld met deze Best Van Dealer Award, maar de waardering van onze klanten voor de wijze waarop we zaken doen, telt voor ons nog zwaarder.”


De kracht van de Mercedes-Benz Van ProCenters

Mercedes-Benz heeft het Van ProCenter-label ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep wil volledig kunnen vertrouwen op maximale inzetbaarheid van zijn bedrijfswagen. Daarom heeft een Van ProCenter altijd het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er speciaal opgeleide verkoopadviseurs en is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig. Wanneer een bestelwagen voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, is er ook altijd passend vervangend vervoer beschikbaar, zodat de mobiliteit gegarandeerd is.

_RON3913