• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Krachtig EQ Power offensief: liefst 12 plug-in hybrids leverbaar als Business Solution

Mercedes-Benz heeft van maar liefst twaalf plug-in hybrids een Business Solution-variant aan het modellengamma toegevoegd. De Business Solution-modellen staan bekend om hun royale uitrusting – afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder – tegen een scherpe prijs. Ook zijn ze veelal uit voorraad leverbaar, waardoor snel rijden en genieten mogelijk is. De prijzen van de EQ Business Solution-modellen beginnen bij 41.195 euro. Voor dit geld rijd u een Mercedes-Benz A 250 e.

Mooi meegenomen: nu tijdelijk een gratis EVBox laadstation inclusief installatie bij aanschaf van een PHEV

Mercedes-Benz spreekt een breed koperspubliek aan met het alsmaar verder uitbreidende aanbod van modellen met plug-in hybrid-technologie. Plug-in hybrids bieden de mogelijkheid om volledig op elektriciteit te rijden en dus lokaal emissievrij. De aandrijflijn bestaat uit een elektromotor en een verbrandingsmotor die samenwerken en de auto individueel of gezamenlijk aandrijven.


COMPACTE A, FLAMBOYANTE CLA OF TOCH DE STOERE GLA?

In het compacte segment biedt Mercedes-Benz voor elke modelserie een plug-in hybrid-variant aan. Zo zijn er de A-Klasse Hatchback en Limousine, B-Klasse, CLA Coupé en Shooting Brake en de GLA. Voor welk model u ook kiest, alleen beschikken over een 1,3 liter viercilinder benzinemotor en 75 kW sterke elektromotor. Het systeemvermogen ligt op een krachtige 160 kW/218 pk en een maximumkoppel van 450 Nm.


KERSVERSE E-KLASSE OOK VAN DE PARTIJ

De Business Solution EQ Power-modellen van de C-Klasse en GLC Coupé en SUV beschikken alweer over de derde generatie hybride-aandrijflijn. Ook de kersvers gelanceerde E-Klasse is nu al te bestellen als EQ Business Solution.Motorisch is er keuze uit een benzine- of dieselmotor als hoofdkrachtbron, beide gekoppeld aan een 90 kW sterke elektromotor. Ongeacht de brandstofsoort bedraagt het systeemvermogen ruim 300 pk en ministens 440 Nm aan koppel. De elektrische actieradius van de C-Klasse en E-Klasse bedraagt ruim 50 km (WLTP), genoeg om grootste steden geheel emissievrij te doorkruisen.


100% EQ POWER MET EQC BUSINESS SOLUTION

Troef binnen het Mercedes-Benz EQ Power Business Solution-leveringsgamma is - hoe kan het anders - de volledig elektrische EQC. Dankzij diens geheel elektrische aandrijflijn bedraagt de maandelijkse netto bijtelling voor de bestuurder slechts 398 euro. Voor meer rijcomfort en veiligheid is de EQC Business Solution tijdelijk uitgerust met een gratis rijassistentiepakket plus, metallic-lak en anti-diefstalpakket. De EQC Business Solution is er in drie uitrustingsniveaus: Standaard, Luxury en AMG.


NU TIJDELIJK WALLBOX-INSTALLATIE ZONDER MEERPRIJS

Om de keus voor een Mercedes-Benz EQ Power-model nog leuker te maken is er een aantrekkelijke actie actief. Want wie nu een plug-in hybrid of EQC uit het Mercedes-Benz modellengamma aanschaf, wordt tijdelijk een EVBox laadstation inclusief installatie ter waarde van 2.150 euro (inclusief BTW) aangeboden. Zonder meerprijs!De premium Wallbox maakt het mogelijk een volledig elektrische auto of plug-in hybrid met hoge vermogens te laden (tot maximaal 22 kW), met het comfort van een vast laadpunt en een vaste laadkabel. Bovendien biedt de Wallbox de gebruiker inzicht in de laadsessies en - bij zakelijk gebruik - de mogelijkheid tot vergoeding van de thuislaadkosten.


 

Waar bent u naar op zoek?