Baan Twente Ford wint Award!

Hoogste klanttevredenheid After sales van Nederland 2021

Baan Twente Ford sleept Award in de wacht

Amstelveen, 20 september 2022 โ€“ Ford Nederland heeft de winnaars van de Chairpersonโ€™s Awards 2022 bekend gemaakt. Met deze jaarlijks toegekende onderscheiding erkent Ford de beste dealerpartners, die zich gedurende het afgelopen jaar hebben onderscheiden met de hoogste klanttevredenheid wat betreft verkoop en service.

De twee dealers die hoogste scores behaalden op het gebied van verkoop zijn Van Mossel Eindhoven en Wassink in Venlo. Drie dealers ontvingen een award voor hun prestaties op het gebied van service: Baan Twente Ford Hengelo, Enschede, Rijssen en Oldenzaal, Broekhuis Harderwijk en Misker in Emmen.

Johan Claassen, Managing Director van Ford Nederland, reikte de prijzen uit aan de winnaars: โ€œWe gaan bij Ford niet voor gemiddeld, maar voor het allerbeste. We monitoren en ondersteunen onze partners dan ook intensief, om er zo voor te zorgen dat we onze klanten altijd optimaal van dienst zijn. We feliciteren de vijf winnaars van harte met hun welverdiende onderscheiding.โ€ Aldus het persbericht. 

 

Baan Twente heeft deze prijs ontvangen omdat wij de dealer waren met de hoogste klanttevredenheid in de after sales van Nederland.

๐——๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐˜‚๐˜€ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—˜๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ฅ๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ข๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—น.

DSC01889
DSC01876