Ford Hengelo en Enschede gaan verhuizen

Wij verhuizen en nemen u en uw Ford graag mee naar de Diamantstraat 14 in Hengelo

Waanzinnige nieuwe stap voor Baan Twente Ford

Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest aan de Wegtersweg 8 in Hengelo en de Haaksbergerstraat 153 in Enschede gaan wij een hele mooie nieuwe stap zetten met onze nieuwe Ford vestiging aan de Diamantstraat 14 in Hengelo. Daarmee gaan we per 19 november afstand nemen van onze twee onderstaande vestigingen.

foto_ford_enschede_ford_hengelo

Vanaf maandag 21 november ontvangen wij u graag aan de Diamantstraat 14 in Hengelo.

d6a0c6fc-8060-ceaa-634a-1409fdfe818f

De nieuwe locatie

De vestiging aan de Diamantstraat is een fraaie zichtlocatie met een perfecte bereikbaarheid en slechts op korte afstand van de huidige vestigingen. Het verschil in reistijd is miniem.

Het nieuwe duurzame pand stelt ons nog beter in staat om het complete aanbod Ford personen- en bedrijfswagens te presenteren. In de ultramoderne werkplaats verzorgen wij het juiste onderhoud en reparaties, voor nu en naar de toekomst.

FordH2 copy

Ons nieuwe gezellige Ford-Café nodigt u uit om te blijven wachten tijdens de service aan uw auto. Komt dit niet gelegen, dan staan er naast onze haal- en brengservice elektrische fietsen en vervangend vervoer voor u klaar.

Vanaf maandag 21 november ontvangen wij u graag aan de Diamantstraat 14 in Hengelo. U kunt ons telefonisch bereiken op 074 – 2563535 of via baan@baantwente.nl. Onze website www.baantwente.nl staat 24/7 voor u klaar.