074 290 0900

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate

De extra ruime Masterpiece of Intelligence al verkrijgbaar vanaf € 58.480,-


Game, set en ruimte

De nieuwe E-Klasse Estate is er. Een oplettende Mercedes-Benz als geen ander seriemodel. Nieuwe, optionele Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen als DRIVE PILOT, MULTIBEAM LED-koplampen of Remote Park Pilot zijn elk op zich mijlpalen op weg naar autonoom rijden zonder ongevallen. Gezamenlijk zijn ze nog waardevoller en zorgen ervoor dat de nieuwe E-Klasse Estate de beste partner is die zakenlieden, gezinnen, en overige verkeersdeelnemers zich onderweg kunnen wensen.

Kijkend naar de beschikbare hoeveelheid ruimte blijft de E-Klasse Estate een van de favorieten in dit segment. Hij heeft een bagageruimte van maximaal 1.820 liter en ondanks een veel sportievere daklijn noteren de hoofd- en elleboogruimte de beste waarden in deze klasse. Vanaf eind 2016 wordt de Estate wederom ook leverbaar met een derde,neerklapbare zitrij voor kinderen.


De eerste beelden van de Mercedes-Benz E-Klasse EstateModeloverzicht (Stel uw auto hier samen)


Slimme laadruimte: groot, veelzijdig en goed toegankelijk

Met een inhoud van 670 tot 1.820 liter behoort de laadruimte van de E-klasse Estate tot de grootste in dit segment. De achterbank krijgt nu standaard een nieuwe, handige functie. Hij biedt de mogelijkheid om de rugleuning 10 graden rechter op te positioneren. Daardoor ontstaat 30 liter aan extra bagageruimte, terwijl de vijf zitplaatsen nog steeds volledig te gebruiken zijn. Verder is de achterbankleuning standaard in een 40:20:40 verhouding neer te klappen, met tal van indelingsopties voor het vervoer van lading en passagiers. De rugleuning elementen zijn elektrisch neer te klappen via schakelaars in de bagageruimte en rechts en links naast de rugleuning.

Speciale aandacht van de ontwikkelaars ging uit naar praktische afmetingen en een innovatief gebruik van de laadruimte. Zo kan de nieuwe E-Klasse Estate bijvoorbeeld als een van de weinige auto’s een Europallet herbergen. Dankzij een minimale breedte tussen de achterste wielkasten van 1.100 millimeter was het mogelijk om de gunstige afmetingen van het voorgaande model te handhaven. Het bewezen concept van de combinatie bagageafdekking en veiligheidsnet is terug, zowel voor de veiligheid van de passagiers als om de bagage aan het zicht te onttrekken. Dankzij de elektrische bediening rolt de bagageafdekking automatisch op wanneer de achterklep wordt geopend.

Easy PACK
De EASY PACK-achterklep maakt deel uit van de standaarduitrusting en kan met een druk op een knop eenvoudig worden geopend en gesloten, voor comfortabel in- en uitladen. De bediening geschiedt elektromechanisch. Om te voorkomen dat de achterklep in contact komt met bijvoorbeeld het plafond van de garage, kan hij in elke positie worden gestopt waarbij de openingshoek beperkt wordt.


De optionele KEYLESS-GO met HANDS-FREE ACCESS maakt in- en uitladen nog gemakkelijker. Een voetbeweging onder de achterbumper volstaat om de achterklep volledig automatisch te openen en sluiten. Deze feature is nu ook te combineren met de optionele trekhaak.

Luchtvering

Luchtvering achter met niveauregeling blijft standaard deel uitmaken van de Estate-uitrusting. Daarmee blijft de Estate altijd horizontaal, zelfs bij volle belading (tot 745 kg, afhankelijk van de uitvoering) of bij het maximale aanhang vermogen (tot 2.100 kg). Met AIR BODY CONTROL is luchtvering rondom tegen meerprijs leverbaar.


Trekhaak

De nu volledig elektrisch in- en uitklapbare trekhaak met ESP®aanhangwagenstabilisatie en zijwindassistent (optie) is handig voor dagelijks gebruik. Wanneer de trekhaak niet gebruikt hoeft te worden,verdwijnt hij achter de achterbumper. Om een aanhanger of fietsdrager te bevestigen kan de trekhaak eenvoudig elektrisch uit worden geklapt. De bediening bevindt zich in de laadruimte en in het bestuurdersportier.


Mercedes me connect applicatie, de app om in contact te staan met uw Mercedes (klik hier om alle voordelen te ontdekken)

De Mercedes me connect-standaardservices maken het leven van de Mercedes-Benz eigenaar een stuk aangenamer, bijvoorbeeld de zelfdiagnose in het geval van pech of een ongeval. De nieuwe Concierge service die vanaf juni 2016 in de E-Klasse modellen leverbaar is, biedt klanten een breed aanbod aan opties voor persoonlijke support: van het maken van een restaurantreservering, tips voor toeristische routes,informatie over culturele en sportevenementen en reserveringen tot het rechtstreeks naar de auto doorsturen van navigatiebestemmingen.Toegang verkrijgen is eenvoudig: geregistreerde Mercedes me connect gebruikers kunnen via de telefoon contact zoeken met de Concierge service in 19 landen in Europa met behulp van de iCall-knop in de dakconsole of via de connect app. De persoonlijke assistent regelt vervolgens alles.

 


Klik voor een vergroting