De nieuwe A-Klasse Limousine. Just like you.

Vanaf 23 maart 2019 in onze showrooms!Heeft een revolutionair gevoel. En ziet er ook zo uit.

De nieuwe A-Klasse Limousine met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en sportief three box-design.
MBUX

Mercedes-Benz User Experience.

De MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt autorijden niet uit handen maar maakt dit wel zo aangenaam mogelijk. Dankzij kunstmatige intelligentie is het systeem zelflerend en stelt zich met de tijd steeds beter op de bestuurder in. Met het spraakgestuurd bedieningssysteem LINGUATRONIC kunt u zich vrijwel net zo natuurlijk onderhouden als met een goede vriend.De eerste A-Klasse met three box-design.

De nieuwe A-Klasse toont zich als limousine met een dynamisch en elegant silhouet van zijn sportieve kant.

De achterzijde van de A-Klasse Limousine. Het begin van een nieuwe designtijdperk.

Het nieuwe, puristische design van de A-Klasse Limousine wordt perfect afgerond door een achterzijde die breed oogt dankzij de in tweeën gedeelde achterlichten. De bagageruimte is niet alleen fraai afgewerkt maar vooral royaal. Met behulp van HANDS-FREE ACCESS kan de bagageruimte zelfs worden geopend zonder uw handen te hoeven gebruiken.
Mercedes-Benz Intelligent Drive
Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart