De nieuwe A-Klasse.

Nu in onze showrooms! 

Bekijk hier alle highlights om erachter te komen wat er zo bijzonder is aan de nieuwe A-Klasse. Deze revolutionaire nieuwe compact car is vanaf nu te bestellen als A 180 d, A 200 en A 250 en staat nu in onze showrooms. Om de nieuwe A-Klasse te vieren zijn de A 180 d en A 200 tijdelijk te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition met een klantvoordeel van € 2.178,-. De nieuwe A-Klasse wordt leverbaar met een vanafprijs inclusief kosten rijklaar maken van € 30.695,-* voor de A 160 met 80 kW (107 pk).


Mercedes-Benz A-Class 2018: Just like You | MBUX

Bekijk de video
A-Klasse Launch Edition.

De revolutionaire nieuwe A-Klasse staat nu in onze showrooms. Zijn komst wordt gevierd met een aantrekkelijk introductiemodel; zowel de A180 d als de A 200 zijn tot en met 30 juni 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924,- met een klantvoordeel van € 2.178,-.


De uitrusting bestaat onder meer uit:

  • Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
  • Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
  • Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.  Bekijk de prijslijstHuman Centred Interface.

De nieuwe, intuïtieve interface is maar voor één persoon op de hele wereld gemaakt: uzelf. Daarom kan elk detail volledig op uw wensen, rijstijl en behoeften worden afgestemd. Met slechts één enkele beweging op het touchpad, met de toetsen op het stuurwiel of wellicht op het nieuwe touchscreen.Er is meer dan genoeg gespreksstof.

Dankzij het volledig nieuwe LINGUATRONIC verstaat de nieuwe A-Klasse u woord voor woord. Wat hierbij echter nog veel belangrijker is, is dat u daarvoor niet langer allerlei opdrachten hoeft te leren. Ook geeft de nieuwe A-Klasse u antwoord. Wilt u sms-berichten laten voorlezen, dicteren of verzenden? Geen enkel probleem. De nieuwe A-Klasse geeft u informatie over het weer op uw bestemming, wisselt radiozenders en zorgt ervoor dat u op de snelste manier thuiskomt. Daarvoor hebt u maar twee woorden nodig: "Hey Mercedes". De nieuwe A-Klasse is dan een en al oor.
Voertuigdesign.

Vorm volgt niet functie maar gevoel. Wat dat in de praktijk betekent? Dat alles perfect aanvoelt. Zo simpel is het.
Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.
Veiligheid en assistentie.

Beschermingsinstinct volgens de laatste stand van zaken. De A-Klasse kan zelfs bij een snelheid van 250 km/h de juiste afstand aanhouden.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart