Baan Twente levert mobiele verduurzaming aan Roosdom Tijhuis

default

Datum: 20-7-2022

Baan Twente levert mobiele verduurzaming aan Roosdom Tijhuis

Baan Twente had onlangs de eer om de eerste elektrische en tevens eerste Mercedes-Benz bedrijfswagens te mogen leveren aan Roosdom Tijhuis uit Rijssen. Het gaat om 2 Mercedes-Benz eVito’s.

Joop Jansen, adjunct directeur bij Roosdom Tijhuis, vertelt:” Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer uit Rijssen. We ontwikkelen en bouwen duurzame woningen waar onze klanten, of de eindgebruikers, met veel plezier wonen. Dit doen wij voor professionele opdrachtgevers als beleggers en woningcorporaties op het gebied van zorgvastgoed-, nieuwbouw- en renovatieprojecten”.

De 100% elektrische Mercedes-Benz eVito

De geavanceerde eVito voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotoren tot maar liefst 150 kW (204 pk). De eVito heeft een actieradius tot 360 km (WLTP gecombineerd).

Duurzame mobiliteit

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Baan Twente staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Mercedes-Benz. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar elektrische auto’s en auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen”, aldus Henk Wessels. (verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente)

Baan Twente officieel Erkend Duurzaam

Baan Twente is sinds september 2016 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

 

  

Links op de foto; Joop Jansen (Adjunct directeur Roosdom Tijhuis

Rechts op de foto; Henk Wessels (Verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente)

IMG_0383 copy