De C-Klasse Coupé

Sportiviteit en intelligentie komen bij de C-Klasse Coupé samen door het scherpe design, viercilindermotoren en het DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé rijden?

Kopen vanaf

€ 56.147

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz C-Klasse

21C0299_028
18C0437_004

Exterieurdesign: de uitstraling van sportiviteit en lifestyle.

Bijzondere highlights van de C-Klasse Coupé zijn de volledige led-achterlichten en de high-performance led-koplampen. Opvallende elementen zoals de nieuwe bumper en de standaard diamond grille geven de auto een individueel karakter. De uitstraling wordt vooral bepaald door zijn voor- en achterzijde en het design van de koplampen en achterlichten. Door het kenmerkende design met dynamische details en standaard dubbele uitlaat (bij benzinemotoren) oogt de achterzijde breed en dynamisch.

18C0437_047

Interieurdesign: een fraaie uitstraling en vloeiende vormen.

De Coupé beschikt standaard over een KEYLESS-GO startfunctie. De start-stoptoets heeft een turbinelook en de voertuigsleutel heeft een nieuw design. Het stoffen dak kan van binnenuit en van buitenaf worden bediend met de voertuigsleutel en de ‘openen’/’sluiten’-toetsen. Het sportieve interieur met stoelen in integraallook kenmerkt zich door een nog fraaiere uitstraling en vloeiende vormen. De facelift heeft het interieur naar het digitale tijdperk gebracht.

18C1000_036

Toekomstgerichte assistentiesystemen van S-Klasse niveau.

De C-Klasse Coupé is voorzien van rijassistentiesystemen van Mercedes-Benz. Die bieden ondersteuning en zorgen voor een hoger niveau van veiligheid. De verbeterde camera- en radarsystemen zorgen ervoor dat de auto semi-autonoom kan rijden in bepaalde situaties. Daarnaast wordt de snelheid aangepast aan bij het naderen van bochten, kruisingen of rotondes. De Cabriolet is voorzien van de uitgebreide actieve remassistent en de actieve stuurassistent met een actieve rijbaanwisselassistent en de actieve noodstopassistent.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz C-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op