CLS Coupé

De CLS laat het hart sneller laat kloppen en biedt tegelijkertijd een indrukwekkend reis- en geluidscomfort.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz CLS Coupé rijden?

Kopen vanaf

€ 87.096

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz CLS Coupé

21C0304_034
21C0304_020

Exterieurdesign: zelfverzekerde sportiviteit.

De diamond grill springt aan de voorzijde direct in het oog. De grille is aan de onderzijde open, op een vergelijkbare wijze als de grille van de Mercedes-AMG GT. De bijzonder vlakke en brede koplampen zijn voorzien van eenzelfde soort vorm als de grille. Net als de koplampen hebben de led-achterlichten met Edgelight-achtergrondverlichting een kristalachtige uitstraling en zorgen ze voor een driedimensionaal effect. De lage plaatsing benadrukt de breedte van de auto.

21C0221_006

Interieurdesign: strakke basislijnen, elegant design.

Het luxueuze interieur van de CLS Coupé kenmerkt zich door strakke basislijnen en zet het sensuele, elegante design van het exterieur voort. Het sportief ogende dashboard benadrukt de breedte van de auto en de toegepaste kleurencombinatie zorgt voor een royale ruimtebeleving. De sfeerverlichting kan met behulp van 64 kleuren op de persoonlijke voorkeuren worden afgestemd, waarbij ook de luchtuitstroomopeningen worden verlicht.

21C0221_007

Intelligent Drive: technologie uit de S‑Klasse.

Het rijassistentiesysteem van de CLS heeft veel gemeen met die van de S-Klasse. In het menu ziet de bestuurder in één oogopslag welke assistentiefuncties er geselecteerd zijn en op welke situaties de systemen op dat moment reageren. Alle functies kunnen worden bediend vanaf het stuurwiel. Dankzij doorontwikkelde camera- en radarsystemen heeft de CLS een goed beeld van de verkeerssituatie. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz CLS Coupé

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op