Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive

Met slechts 4% procent bijtelling! B-Klasse Electric Drive met een actieradius van 200 KM

Maar dat is niet alles. De actieradius kan nog eens uitgebreid worden met 30 kilometer. Want het optionele regeneratiesysteem laadt, indien nodig, tijdens het rijden de actie op. Zo bespaard de nieuwe B-Klasse Electric Drive u zelfs onderweg geld. Het volledig opladen van de accu duurt slechts drie uur met behulp van de standaard on board lader.

De topsnelheid van de B-Klasse Electric Drive is elektronisch beperkt op 160 km/u met het oog op het rijbereik. De krachtige lithium-ion batterij van de B-Klasse Electric Drive kan via elk standaard stopcontact worden opgeladen. Dankzij de intelligente plaatsing van deze batterij behoudt de auto het bekende, ruime interieur en de genereuze bagageruimte die zo kenmerkend zijn voor de B-Klasse.


De B-Klasse Electric Drive is honderd procent Mercedes-Benz, vanbinnen en vanbuiten. U geniet van een heel nieuwe duurzame dimensie van rijplezier, zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid, comfort of het uiterlijk. Dankzij de krachtige motor met 132 kW/180 pk vermogen rijdt u in de B-Klasse Electric Drive stijlvol, bijna geruisloos én emissievrij. En dat met maar 4% bijtelling.


Contactgegevens Baan Twente


Bezoek een van onze showrooms


Proefrit reserveren


Download uw prijslijst
Visuele impressie van de B-Klasse Electric Drive

   


Klik op de afbeelding voor extra informatie

Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


Uw gegevens


 
 
 
 


 *Geldig op de modellen indien het klantorder betreft van 1-7-2016 t/m 30-9-2016 en registratie binnen 15 dagen na binnenkomst

> Actie is niet geldig op Baumuster: 24289010-NL2
> Niet geldig in combinatie met Privélease. Voertuigen die aan deze actie meedoen, ontvangen geen Corporate Sales ondersteuning, demo-ondersteuning en geen MB-rent


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart