We ❤️ Kuga Actie

Kuga PHEV Actievoordelen
✔️ Inruilpremie €1.500,-
✔️ Ford accessoires waardecheque van €500,- 
✔️ Gratis Ford Protect verlengde garantie t.w.v. € 690,-*

De Ford Kuga is niet alleen ruim en efficiënt, maar ook uiterst comfortabel met zijn automatische transmissie en optionele hulpsystemen.

ford

We❤️Kuga Actie!

De geavanceerde hybride technologie maakt zowel elektrisch als brandstof rijden mogelijk, wat resulteert in een kostenefficiënte en comfortabele mobiliteitsoplossing.

Kuga PHEV Actievoordelen
✔️ Inruilpremie €1.500,-
✔️ Waardecheque van €500,- vrij te besteden aan Ford accessoires
✔️ Gratis Ford Protect verlengde garantie t.w.v. € 690,-. Onbezorgd rijplezier*
 *= 4 jaar / 80.000 km vanaf 1e registratie.

De Ford Kuga is niet alleen ruim en efficiënt, maar ook uiterst comfortabel met zijn automatische transmissie en optionele hulpsystemen. Thuis opladen is eenvoudig en snel, met een oplaadtijd van ongeveer zes uur aan een normaal stopcontact. Je hebt volledige controle over het opladen via het SYNC-scherm in de auto of de handige FordPass-app.

Met een elektrisch rijbereik tot 65 kilometer en een praktisch verbruik van 1 op 20, biedt de Kuga indrukwekkende prestaties. Bovendien kan hij tot 1.500 kilogram trekken, waardoor hij ook geschikt is voor avontuurlijke reizen met bijvoorbeeld een caravan. Ontdek de Ford Kuga bij Baan Twente, waar innovatie en comfort samenkor een rijervaring die aan al je wensen voldoet. 

2019_FORD_KUGA_REAR

Onze Actievoorraad

Ontdek nu onze speciale actievoorraad voor de Ford Kuga! Snel leverbaar, met hybride technologie, comfortabele opties en voordelen die passen bij jouw rijbehoeften. Bekijk en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen op de Ford Kuga. Wees er snel bij!

Profiteer nu van: 

✔️ Inruilpremie €1.500,-

2019_FORD_KUGA_COCKPIT

Ford Protect
Verlengde garantie

Ford garandeert je zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van je auto. Met Ford Protect Verlengde Garantie kan je je garantie verlengen tot 4, 5 of 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer je besluit je Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is.

Profiteer nu van: 

✔️ Nu gratis verlengde Ford Protect garantie t.w.v. € 690,-
 

eu-generic-2160x1215-roof-transportation.jpg.renditions.original

Ford Accessoires

Upgrade uw Ford Kuga met hoogwaardige accessoires! Personaliseer uw rit met gemak - van wielen tot bescherming, veiligheid en comfort. Ontdek onze accessoirepakketten, configureer uw wiel/band assemblage en geef uw Ford een stijlvolle twist voor een completere en persoonlijke rijervaring, bekijk nu alle mogelijkheden.

Profiteer nu van: 

✔️ Ford accessoires waardecheque van €500,- 

Boek uw proefrit met de Ford Kuga