Mondeo

Of je nu veel lange rezien maakt, of juist korte ritten, of beide, met de Ford Mondeo Hybride zit je altijd goed. Want rijdt je meer kilometers, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh.
ford

Hoe wilt u de Ford Mondeo rijden?

Kopen vanaf

€ 34.400

Zakelijk lease vanaf

 € 619

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Mondeo

2019FordMondeo-Hybrid_06
2019FordMondeo-Hybrid_07

Een elegantere manier van rijden

De Ford Mondeo is uitgerust met geavanceerde technologieën om je het leven gemakkelijker te maken. Sommige systemen, zoals Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping System, letten en reageren voortdurend op veranderende omstandigheden op de weg, het verkeer en je rijgedrag. Andere handige functies, zoals Hill Start Assist en Active Noise Cancellation, zorgen voor een stressvrije, meer ontspannen rijervaring.

2019FordMondeo-Hybrid_04

Vol slimme veiligheid technologie

De Mondeo zit vol met veiligheidsystemen om jou, je passagiers als mede weggebruikers veilig te houden. Technologie als noodstop hulp (helpt in een noodsituatie doeltreffender te remmen) en herkennen van overstekende voetgangers kan proactief ongelukken vermijden.

2019FordMondeo-Hybrid_03

Geniet van elke rit

Jij en je passagiers beleven zoveel mogelijk plezier aan elke rit, mede dankzij het intelligente ontwerp en alle slimme technologie. Van instelbare sfeerverlichting die bij je stemming past tot automatische temperatuurregeling en zelfs multi-contour massagestoelen voorin. Plus geavanceerde connectiviteit met FordPass, zoals vergrendelen op afstand, brandstofrapporten en gezondheidswaarschuwingen. Elk detail is ontworpen om te zorgen dat jij ontspannen onderweg bent. De Mondeo Hybrid is ook leverbaar als stationwagen met meer bagageruimte dan ooit tevoren.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Mondeo en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op