De Transit Custom

De nieuwe Ford Transit Custom: efficiënt, functioneel en productief
ford

Hoe wilt u de Ford Transit Custom rijden?

Kopen vanaf

€ 31.550

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit Custom

ford-transitcustomkombi-eu-3_V362_44949_L_48080-16x9-2160x1215-orange-transit-custom-kombi-side-view.jpg.renditions.extra-large
2018_FORD_TRANSIT_PHEV__03

Efficiënt, functioneel en productief

De Transit Custom zet de norm voor efficiëntie en functionaliteit, rij -prestaties en eigenschappen, verhoogt uw productiviteit en zal ongetwijfeld indruk maken op uw klanten. De Transit Custom wint vele internationale en nationale prijzen, die u verzekeren dat hij de beste in z’n klasse is. Deze zakelijke krachtpatser onderscheidt met zijn fraaie looks, sterke en efficiënte motoren, geavanceerde technologieën en grote laadcapaciteit. Ook is hij de veiligste in zijn klasse met maar liefst 5 Euro NCAP sterren.

ford-transit_custom-eu-3_V362_39494_L_41753-16x9-2160x1215.jpg.renditions.extra-large

Geofencing

De Geofencing technologie van de Transit Custom Plug-in Hybrid is ontwikkeld om de lokale luchtkwaliteit verder te verbeteren. Met deze technologie weet de Transit Custom Kombi wanneer een emissievrije zone wordt binnen gereden en schakelt hij automatisch over de volledig elektrische modus. Bestuurders kunnen ook hun eigen ‘groene zones’ invoeren om zo naar wens minder uit te stoten bij het passeren van bijvoorbeeld scholen of winkels.

2019Ford_TransitCustomNugget_13 (1)

Veilig en betrouwbaar

De Transit Custom beschikt over verschillende veiligheidsvoorzieningen, van geavanceerde rem- en stabiliteitsystemen (die zich aanpassen aan de lading) tot een supersterke carrosserie. En hij heeft ook diverse beveiligingssystemen waaruit u kunt kiezen. Deze auto is bovendien ontworpen om de operationele kosten tot een minimum te beperken, met onderhoudsintervallen elke 50.000 km of twee jaar - eveneens de beste in deze klasse. De Transit Custom zal dus niet alleen uw dagelijkse werk vergemakkelijken, maar u ook heel wat geld doen besparen op de lange termijn.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op