Tourneo Custom

Met zitplaatsen voor maximaal acht personen biedt de Ford Tourneo Custom een praktische en veelzijdige binnenruimte, met het uitzonderlijke comfortniveau van een eersteklas personenvoertuig.
 

 

ford

Hoe wilt u de Ford Tourneo Custom rijden?

Kopen vanaf

€ 82.581

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Tourneo Custom

FordTourneoCustom_01
2019_FORD_TOURNEO_CUSTOM_PHEV__03

Innovatieve technologieën

De Tourneo Custom is verkrijgbaar met een indrukwekkende lijst aan Driver Assistance technologieën, waaronder Blind Spot Information System (BLIS) waardoor je geen dode hoek meer hebt. Intelligent Speed Limiter detecteert via de Traffic Sign Recognition-camera de geldende snelheidsbeperking (indien geactiveerd) en stelt deze voor je in, in de Adaptieve Criuise Control. Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als je achteruit een parkeerplaats verlaat. Adaptieve Cruise Control houdt de vooraf ingestelde afstand op de voorganger automatisch aan.

2019_FORD_TOURNEO_CUSTOM_PHEV__02

Bescherming van voetgangers

Pre-Collision Assist detecteert en wijst je op langzamere voertuigen en op mensen en voertuigen die jouw weg zouden kunnen kruisen. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch. Deze technologie beperkt de ernst van een ongeluk of voorkomt deze volledig. Het werkt bij snelheden tot 80 km/u onder normale omstandigheden.

2019_FORD_TOURNEO_CUSTOM_PHEV__07

Neem plaats, ontspan en geniet

In de Tourneo Custom geniet je van een uitzonderlijke rijervaring. De flexibele stoelen achterin bieden verschillende zit- en bagageopstellingen en met de L2-versie met lange wielbasis heb je nog meer bagageruimte. Met de nieuwe, omkeerbare individuele stoelen op de tweede zitrij heb je in een handomdraai een opzet in vergaderstijl. Ook op de derde zitrij heb je individuele zitplaatsen. Alle stoelen achterin kunnen afzonderlijk worden ingeklapt, gekanteld, opgeborgen of verwijderd. Gebruik van hoogwaardige materialen en bekleding, meer opbergmogelijkheden en een scherp oog voor kwaliteit en vakmanschap zorgen voor comfort en gemak en het gevoel van luxe.
 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Tourneo Custom en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op