Leasen

Mercedes-Benz Financial biedt lease oplossingen voor zowel zakelijke klanten (Operationele lease) als particuliere klanten (Privélease). Met leasen kiest u altijd voor zekerheid en gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.


Operationele lease


Bij Operationele lease betaalt u één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Mercedes-Benz Financial zorg voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz waardoor u de auto in feite huurt. Mercedes-Benz Financial is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij ons op de balans staat, en niet bij u.


Bovendien zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor het economisch risico dat samenhangt met het ouder worden van uw auto, waardoor het restwaarderisico ook bij ons blijft. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.


Meer informatie over Operationele lease

 

Privélease

Met Mercedes-Benz Privélease rijdt u voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Zonder grote investering. U geniet van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering en motorrijtuigenbelasting. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u.

 

Met Mercedes-Benz Privélease heeft u wel de lusten van een nieuwe Mercedes-Benz, maar niet de lasten. U rijdt zowel zakelijk als privé, u hoeft geen kilometeradministratie bij te houden, u hoeft geen grote investering in één keer te doen en u blijft niet zitten met een restschuld. Bovendien heeft u als particulier geen fiscale bijtelling!

 

U bepaalt zelf wat u maandelijks betaalt: dat is namelijk afhankelijk van de looptijd van het contract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en een eventuele aanbetaling. En u bepaalt ook zelf in welke Mercedes-Benz u wilt rijden.


Meer informatie over Privélease

 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart