• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz autoverzekering

Hoe zuinig u ook bent op uw nieuwe Mercedes-Benz, u heeft niet alles zelf in de hand. Het kan zomaar gebeuren dat uw geliefde auto op de oprit wordt gestolen. Of dat u nietsvermoedend betrokken raakt bij een ongeluk, waardoor uw auto (ernstig) beschadigd of zelfs total loss raakt. Met een Mercedes-Benz koopt u kwaliteit. Die kwaliteit wilt u ook terug in het geval van diefstal of total loss. Hopelijk overkomt het u nooit, maar juist op dat moment merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een autoverzekering zijn. Bij ons kunt u terecht voor een WA, WA/Beperkt Casco en volledige WA/Casco verzekering, ook wel bekend als All-Risk.  

Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met uw eigen dealer als aanspreekpunt, hulpdiensten die snel ter plaatse zijn, een vergelijkbare Mercedes-Benz als vervangende auto (indien beschikbaar) en schadeherstel alleen met Mercedes-Benz originele onderdelen.


Benieuwd naar de premie voor uw Mercedes-Benz?

Naar de verzekeringscalculator

Meer informatie over Mercedes-Benz autoverzekering

 


Meer informatie?

Wenst u meer informatie en/of wilt graag geadviseerd worden over de producten van een Mercedes-Benz autoverzekering? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken op:

Goudstraat 20
7554 ND Hengelo (O)

✆ 074 - 290 09 00
baan@baantwente.nl

 

Waar bent u naar op zoek?