• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Gemak + zekerheid = 100% genieten

Leasen

Baan Twente biedt – via Mercedes-Benz Financial – lease-oplossingen voor zowel zakelijke klanten (operationele lease) als particuliere klanten (privélease). Met leasen kiest u altijd voor zekerheid en gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz. 

Heeft u interesse in een Mercedes-Benz en/of financiering bij Baan Twente? Wij helpen u graag verder.

 Bekijk onze voorraad Boek direct een proefritLiever eerst meer informatie

Financiële Lease

Met Financiële Lease, ook wel huurkoop genoemd, kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz (exclusief btw) volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom. U heeft de mogelijkheid om naast de btw een extra aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals Mercedes-Benz Service producten, verlengde garantie en de Mercedes-Benz autoverzekering.

Meer informatie over Financiële lease

Operationele lease

Bij Operationele lease betaalt u één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Mercedes-Benz Financial, dat gedurende de leaseperiode juridisch en economisch eigenaar van de auto blijft, zorgt voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz waardoor u de auto in feite huurt.  

Bovendien zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor het economisch risico dat samenhangt met het ouder worden van uw auto, waardoor het restwaarderisico ook bij ons blijft. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.

Meer informatie over Operationele lease

Privé lease

Met Mercedes-Benz Privé lease rijdt u voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Zonder grote investering. U geniet van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering en motorrijtuigenbelasting. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u. Met Mercedes-Benz Privé lease heeft u wel de lusten van een nieuwe Mercedes-Benz, maar niet de lasten. U rijdt zowel zakelijk als privé, u hoeft geen kilometeradministratie bij te houden, u hoeft geen grote investering in één keer te doen en u blijft niet zitten met een restschuld. Bovendien heeft u als particulier geen fiscale bijtelling! U bepaalt zelf wat u maandelijks betaalt: dat is namelijk afhankelijk van de looptijd van het contract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en een eventuele aanbetaling. En u bepaalt ook zelf in welke Mercedes-Benz u wilt rijden.

Meer informatie over Privé lease 

Bereken direct uw maandbedragMeer informatie?

Wenst u meer informatie en/of wilt graag geadviseerd worden over het leasen van een Mercedes-Benz? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken op:

Goudstraat 20
7554 ND Hengelo (O)

074 - 290 09 00
baan@baantwente.nl

 

Waar bent u naar op zoek?