Bedrijfswageninrichting

Alles is mogelijk!Bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz

Baan Twente is dť specialist in levering en inbouw van bedrijfswagensinrichtingen. U kunt bij ons terecht voor standaard oplossingen tot maatwerk. Samen met onze specialisten stelt u uw wensen en behoeften voor uw bedrijfswagen vast. Baan Twente vertaalt dit naar de perfecte inrichting voor uw bedrijfswagen. 


Voor alles een oplossing

Gebruikers van de Mercedes-Benz bedrijfswagens hebben diverse wensen die soms niet vervult kunnen worden met de standaard artikelen die in het assortiment zitten. Dit vergt maatwerk en hiervoor biedt Baan Twente alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan dubbele vloeren, vloerlades, trekhaken, safety bumpers, sidebars, werkbanken en inrichtingskasten. Samen met u vinden we voor elk probleem een oplossing. 

Bedrijfswageninrichting op maat

Baan Twente levert de bedrijfswageninrichting van Brover. Brover biedt een breed spectrum aan mogelijkheden voor het efficiŽnt inrichten van uw bedrijfsauto. Het Brover systeem is functioneel en gebruiksvriendelijk. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving, veiligheid en ergonomie.


Lees verder 

Wanden & vloeren

Ook voor levering en inbouw van laadruimtebescherming bent u bij Baan Twente aan het juiste adres. Om het interieur van uw Mercedes-Benz te beschermen levert Baan Twente onder andere wielkasten, (kunstof) zijwanden, kopschotten, vloeren en raambeveilingen. Ontdek alle mogelijkheden hier.


Lees verderVloerladen

Vloerlades worden onder een dubbele vloer gemonteerd. Hierdoor blijft er laadruimte vrij voor het vervoeren van materiaal of een bedrijfswageninrichting. De vloerlades zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes, breedtes en hoogtes voor elke Mercedes-Benz. Tevens kan er gecombineerd worden tussen hoge en lage lades. 


Lees verder
Accessoires

Wij zijn pas tevreden als aan al uw wensen zijn voldaan. Daarom heeft Baan Twente een breed assortiment aan artikelen voor het interieur en het exterieur van uw bedrijfswagen. De accessoires sluiten natuurlijk naadloos aan bij onze voertuigen en bedrijfsinrichting. 


Lees verder

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart