Slimme en snellere oplossingen met de MercedesServiceCard.Tanken, tol en meer - slimme en snellere oplossingen met de Mercedes ServiceCard.


Met de Mercedes ServiceCard kunt u ook zonder contant geld en tegen aantrekkelijke condities tanken en tol betalen. Bovendien is het mogelijk om met de gratis Mercedes ServiceCard zonder contant geld gebruik te maken van de Service24h en andere nuttige diensten.


Dankzij onze partner UTA profiteert u met de Mercedes ServiceCard van een netwerk waartoe in heel Europa meer dan 50.000 dieselstations behoren. Hierop voortbouwen kan per rit een tankadvies voor de kostenoptimalisatie worden gegeven. Dankzij het systeem UTA Drive & Save« is een eenvoudige controle mogelijk van de daadwerkelijk gemaakte tankkosten ten opzichte van de geplande kosten, en dat vanuit verschillende invalshoeken. Door de verbinding met FleetBoard is de controle van aannemelijke tankprocessen mogelijk.


Ook toltarieven kunt u door heel Europa zonder contant geld en tegen aantrekkelijke condities met de Mercedes ServiceCard betalen. Met het gebruik van tolapparatuur voor de elektronische tolregistratiesystemen kunt u tolstations sneller passeren.

Profiteer bovendien met de Mercedes ServiceCard van verdere, nuttige extra services, bijvoorbeeld van de veerboot-, combinatieverkeer- en huurservice, die u allemaal eenvoudig en comfortabel met de kaart kunt afwikkelen.


Daarnaast is met de Mercedes ServiceCard een nog snellere Service24h mogelijk, omdat bij een internationaal pechgeval met de gratis kaart een eenvoudigere en daarmee ook snellere co÷rdinatie van het reparatiewerk mogelijk is. Zo kunt u sneller weer terug de weg op.

Meer services voor de kostenoptimalisering zijn beschikbaar, zoals de administratieve ondersteuning bij de btw-teruggave of met de service voor de gedeeltelijke vergoeding van de benzineaccijns in enkele Europese landen.


Mocht u vragen hebben of wilt u de kaart aanvragen dan kunt u dit neerleggen bij onze connectiviteitsspecialist, Wouter Kamp.


Contactgegevens:

Wouter Kamp

074 - 2900 900

06 - 1003 2035 

E-mailMeer informatie vindt u op de website www.mercedesservicecard.nl


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart