Baan Trucks| Erkend schadehersteller Mercedes-Benz Trucks

Voor optimale veiligheid & waardebehoud



Baan Trucks is dé specialist voor schadeherstel en spuitwerk van trucks.

Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel. Met inzet van vakkundig en servicegericht personeel staan wij garant voor een eersteklas afwerking, een korte levertijd en een scherpe prijsstelling. Baan Trucks hoopt natuurlijk dat u zo min mogelijk met schade te maken heeft, maar we laten u graag weten wat de belangrijkste voordelen zijn van onze uitstekende schadeherstelservice.


  • Gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen (met garantie)
  • Speciaal opgeleide vakmensen
  • Werken volgens strenge fabrieksvoorschriften Mercedes-Benz
    - Hierdoor behoudt uw auto zijn waarde
  • Reparatie met nieuwste technieken/gereedschappen
  • Specialistische diagnose apparatuur
  • Heldere en vaste reparatietarieven


Contactgegevens Baan Trucks


Openingstijden & routebeschrijving


U bepaalt!

Normaal verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar uw Mercedes-Benz dealer brengt. De keuze is geheel aan u. Baan Trucks is minstens zo goed uitgerust als een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Met één groot verschil: met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij uw Mercedes-Benz als geen ander. 


Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Mercedes-Benz introduceert het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat. Dit wordt uitgereikt aan Mercedes-Benz dealerbedrijven in samenwerking met schadeherstelbedrijven die schadeherstel volgens de strenge voorgeschreven criteria mogen uitvoeren. Voor de klanten betekent dit een belangrijke zekerheid: gegarandeerd goed gerepareerd – volgens Mercedes-Benz normen. Onlangs is het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat uitgereikt aan ons.


Wat te doen bij schade

Neem altijd contact op met Customer Assistance Center van Mercedes-Benz. U kunt altijd bellen met het gratis telefoonnummer 00800 1 777 7777. Houd uw groene kaart bij de hand en zij organiseren voor u de hulp.


Mercedes-Benz verzekeringen

Wilt u er zeker van zijn dat u uw schade altijd kunt laten repareren door uw eigen Mercedes-Benz dealer?


Lees verder




Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart