074 290 0900

 Afleveringen trucks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Nieuwe Mercedes-Benz Atego 1621 L voor TG Koeriers

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1621 L mogen afleveren aan TG Koeriers uit Goor.
De Atego is voorzien van een laadbak met laadklep die is opgebouwd door Brinks CarrosserieŽn.

Wij wensen de medewerkers van TG Koeriers veel veilige kilometers.

www.tgkoeriers.nl

  Nieuwe Fuso's voor de Gemeente Enschede

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft wederom twee Fuso Canters mogen afleveren bij Twente Milieu voor de Gemeente Enschede. …ťn Fuso Cater 7c15 met automaat en ťťn Fuso Canter 3C13 met automaat.

Wij wensen de Gemeente Enschede veel veilige kilometers
 

1e Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor Fishpartners


Foto's: Klik hier


Vandaag gaat deze mooie Actros in de vaart. Voor Fishpartners Enschede de eerste Mercedes Benz Actros en wel een mooie complete uitvoering.

O.a. voorzien van een Bigspace cabine, zijskirts, elektrische standairco, klaptafel, Xenon verlichting en het Safety Package bestaande uit Afstandsregeling met voetgangers/fietsersherkenning en Stop&Go, Airbag, Attentie- en SpoorAssist.
Zo moet de vis wel veilig op de bestemming komen.


Fishpartners Enschede heeft ruim 60 jaar ervaring op en van de Duitse markt. Dankzij de ligging kan Fishpartners haar Duitse klanten snel leveren. En dat met haar eigen wagenpark.

Fishpartners heeft een eigen productie van allerlei haringproducten, van handschoongemaakte maatjesharing en maatjesharing-filets, van steurharingfilets en -stukjes. 


Typisch Duitse braadmarinades worden onder supervisie van Fishpartners geproduceerd. Fishpartners is onderdeel van de Kennemervis group.


Veel succes met deze nieuwe aanwinst!


www.fishpartners.nl

  Nieuwe Mercedes-Benz Atego 918 voor Vredenburg Hengelo B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 918 mogen afleveren aan Vredenburg Hengelo B.V. De Atego is door Brinks CarrosserieŽn voorzien van een laadbak en laadklep.

Vredenburg Hengelo BV is een regionale elektrotechnische groothandel die zijn klanten voorziet van elektrotechnische componenten, verlichting en installatiematerialen. Daarnaast maken zij berekeningen op maat voor uw lichtprojecten, verdeelinrichtingen en groepenkasten.


Het team van 14 medewerkers is werkzaam in de provincie Overijssel en een gedeelte van Gelderland. Zij zorgen voor de vertegenwoordiging van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Daarnaast vervullen zij de distributiefunctie van vele A-merken binnen de elektrotechniek. Naast een goed advies, garandeert Vredenburg u een uitstekende service. Een bestelling die u vandaag plaatst, kan dezelfde dag nog geleverd worden.


Wij wensen de medewerkers van Vredenburg veel veilige kilometers.


www.vredenburg.net

  Nieuwe Fuso Canters voor Gemeente Enschede

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de eerste Fuso Canters van een reeks mogen afleveren bij Twente Milieu voor de Gemeente Enschede. De Fuso's zijn voorzien van Duonic automaat en een driezijdige kipper van Brinks CarrosserieŽn.

Wij wensen de Gemeente Enschede vele veilige kilometers. 
 

Nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4151 K 8x4/4 voor Wesseler - Oude Booijink


Foto's: Klik hier

Wesseler-Oude Booijink (WOB) te Enschede heeft wederom geÔnvesteerd in een indrukwekkende Grondzuigauto. Baan Trucks mocht het chassis leveren en daar zijn we trots op.


Deze Arocs 4151 K 8x4/4 is o.a. uitgerust met de ruime L-Classic Space cabine, standverwarming en koelkast. Voor een hoog vermogen en hoog koppel is gekozen voor de 510 pk motor met een speciale PTO, de NMV.


Deze machine wordt o.a. ingezet voor: Vrijzuigen van kabels en leidingen, proefsleuven, huisaansluitingen maken, schoonmaken van verstopte leidingen, bouw en saneringen, heipalen en verwijderen van losgestorte produkten op moeilijk bereikbare plaatsen.


Wesseler-Oude Booijink houdt zich bezig met het werk in de recycling en grondverzet en in meer gespecialiseerd werk, zoals de grondzuigauto, zandblazen en precisieplaatsing van losgestorte materialen door de stoneslinger. Zo is Wesseler-Oude Booijink altijd bezig met nieuwe, innovatieve ontwikkelingen.


Wij wensen Wesseler-Oude Booijink veel succes met deze indrukwekkende machine.

  Nieuwe Mercedes-Benz Actros 2142 L voor Bloemenhuis Wolters B.V.

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2142 L mogen afleveren aan Bloemenhuis Wolters B.V. uit Overdinkel. De opbouw is verzorgt door van Berkum uit Lochem.

In 1947 is Bloemenhuis Wolters gestart met de verkoop van bloemen en planten. Inmiddels biedt Tuincentrum Wolters 25.000m2 aan producten om jouw huis en tuin gezelliger te maken. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van de leuke acties en scherpe prijzen.


Wij wensen de medewerkers van Bloemenhuis Wolters veel veilige kilometers.


www.tuincentrumwolters.nl

 

Nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1848 LS voor Dasko.


Foto: Klik hier


Dasko BV heeft opnieuw een serie Actrossen in ontvangst genomen van Baan Trucks Rijssen. Allen in een zeer complete uitvoering, met o.a. de ruime Gigaspace cabine, veiligheidspakket, standairco, PPC, etc.


Dasko is gespecialiseerd in nationaal en internationaal koel- en vriestransport. Op dagelijkse basis rijden er circa 180 transportcombinaties.

www.dasko.nl  
  Nieuwe Mercedes-Benz Antossen 2535 voor Obimex B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Antossen 2535 mogen afleveren aan Obimex B.V. uit Almelo.

Obimex wil toegevoegde waarde creŽren voor haar relaties, opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers door het samenbrengen van producten, mensen, kennis en middelen in de droge afbouwbranche om daarmee een duurzame langdurige relatie en partnership tot stand te brengen gebaseerd op aandacht en vertrouwen. Obimex streeft ernaar om een marktbepalende betrouwbare voorkeurspartner te zijn voor de Nederlandse droge afbouwbranche. Waarbij in de bedrijfsvoering de nadruk ligt op aandacht, maximale samenwerking, het toevoegen van waarde en partnerships met hun relaties, leveranciers en medewerkers.


Bekijk hier de video van de aflevering


www.obimex.nl

  Nieuwe Actros 1840 LS voor Egberts Rubber

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1840 LS mogen afleveren aan Egberts Rubber uit Almelo.

Egberts Rubber is sinds 1938, dť specialist in ontwerp, productie en vulcanisatie van rubber bekleding voor walsen, wielen, rollen en sleeves. Tevens produceren zij technische vormartikelen van rubber, op basis van tekening of voorbeeld. Zij leveren klantspecifiek maatwerk van zowel kleine als grote series, waarbij vele rubberkwaliteiten, diverse hardheden en kleuren mogelijk zijn.


Wij wensen Egberts Rubber veel veilige en rendabele kilometers.


www.egberts-rubber.nl
Nieuwe Antos 1835 L voor H.H. Huuskes B.V.

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de eerste Mercedes-Benz Antos 1835 L uit een serie voor 2018 mogen afleveren aan H.H. Huuskes B.V. uit Enschede. De Antos is voorzien van een laadbak en laadlift van Brinks CarrosserieŽn. Tevens is de auto voorzien van Frigoblock koeling.

Wij wensen de medewerkers van Huuskes veel veilige kilometers.

www.huuskes.nl
  Nieuwe Actrossen 2858 LS 6x4 voor HLS B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft 4 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2858 LS 6x4 mogen afleveren aan HLS B.V. uit Almelo.


De trucks zijn o.a. voorzien van Brake Assist 4 met afstandsregeling en Stop & Go, elektrische standairco, Gigaspace cabine en het unieke Mercedes- Benz Uptime.


Mercedes-Benz Uptime
De Uptime-service houdt 24 uur per dag de conditie van de trucks van Mercedes-Benz in de gaten. Door continu de technische staat van de truck te meten, kan Uptime ongewenste stilstand voorkomen en blijft het voertuig maximaal inzetbaar. Dit unieke serviceproduct is onderdeel van RoadEfficiency waarmee Mercedes-Benz Trucks een nieuwe stap in rendement zet.


We wensen HLS veel en veilige kilometers.


www.hlstransport.nl 

Nieuwe Actrossen 1845 LS voor Agro World

Foto: Klik hier

Baan Trucks Oldenzaal leverde 2 x Mercedes Benz Actros 1845 LS af aan Agro World uit De Lutte. Het gunstige brandstofverbruik gaf mede de doorslag om weer voor Mercedes Benz te kiezen. Deze trucks zijn o.a. voorzien van afstandsregeling met Stop&Go en de Side Guard Assist. Hiermee wordt de rechterkant van truck en trailer “bewaakt”.

Wij wensen jullie veel en veilige kilometers.

www.agroworld.nl

 

Nieuwe Arocs 4745 LK 10X4 voor Hazewinkel & Slebos B.V.


Foto's: Klik hier


Transportbedrijf Hazewinkel-Slebos te Oldenzaal nam haar eerste Mercedes Benz van Baan Trucks Oldenzaal in ontvangst.
Deze 450 pk Arocs 10x4 is oa uitgerust met Powershift, overdrukcabine, camera, complete asfaltkipper en heeft een GVW van 47 ton.


H & S gefeliciteerd met deze mooie truck.


www.hazewinkelslebos.nl

Nieuwe Actros 1845 LS voor TBTL


Foto's: Klik hier


Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS Lowliner mogen afleveren aan TBTL uit Hengelo.


De Actros is o.a. voorzien van Bigspace cabine, homeline interieur, PPC, Xenon, afstandsregeling met stop & go, airbag en hefschotel.


Gerard, veel succes en veilige kilometers!

  Nieuwe Actros 1840 LS voor H.H. Huuskes B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1840 LS mogen afleveren aan H.H. Huuskes B.V. uit Enschede. De aflevering vond plaats bij het nieuwe logistieke centrum van Huuskes. Dit centrum is gebouwd volgens de meest energiezuinige en milieuvriendelijke richtlijnen.
Onderstaand de link van de nieuwbouw van dit geweldige logistieke centrum: 
www.youtube.be/aqpmTfvM1v8

www.huuskes.nl
  Nieuwe Actros 1845 LLS voor Dekker Transport VOF

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LLS mogen afleveren aan Dekker Tramsport VOF uit Rijssen.

Deze 450 pk trekker is af fabriek voorzien van oa afstandsregeling met Stop & Go, elektrische standairco, Bigspace cabine, etc.


Wij wensen Dekker Transport veel veilige en zuinige kilometers.


www.dekkertransport.eu 

Nieuwe Actros 1848 LS Silverstar voor DDL Transport

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LS Silverstar mogen afleveren aan DDL Transport uit Klazienaveen.

Deze Actros wordt slechts in een gelimiteerde oplage geproduceerd en is o.a. voorzien van lederen interieur, afstandsregeling, sideguard assist, PPC Predictive Powertrain Control, fleetboard en standairco.

Wij wensen DDL Transport veel veilige kilometers toe.
  Nieuwe Actrossen 1842 LLS voor West Cargo B.V. Afleveren met code 95. Het kan allemaal bij Baan Trucks. 

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft 4 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1842 LLS mogen afleveren aan West Cargo B.V. in Enschede. De dag van aflevering stond ook in het teken van de praktijktraining code 95. Een mooie samenwerking tussen Baan Trucks, Agere Vakcentrum en West Cargo.


West Cargo gaat voor veiligheid, vandaar dat de trucks zijn uitgerust met het ABA4 veiligheidssysteem. Verder zijn de trucks voorzien van o.a. BigSpace cabine, PPC, elektrische standairco, Xenon, etc. Het gunstige brandstofverbruik en de goede service bij Baan zijn voor West Cargo de redenen geweest om voor de Actros te kiezen. Wij zijn er trots op!


www.westcargo.nl

Nieuwe Actros 1830 L voor Key West Bedding B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1830 L mogen afleveren aan Key West Bedding B.V. uit Enschede.
De Actros is voorzien van het BDF systeem en laadbakken van Brinks CarrosserieŽn. Wij wensen de medewerkers van Key West Bedding veel veilige kilometers.
  Nieuwe Actros 2663 DNA voor Sallandse Metaalhandel

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Actros 2663 DNA mogen afleveren aan de Sallandse Metaalhandel.

630 pk voor de Sallandse Metaalhandel!
Deze Actros 2663 DNA, met Gigaspace cabine, is voorzien van bijna alle opties. 9 tons vooras, lederen bekleding, home-line interieur, elektrische zonnerollo's, ambiente sfeerverlichting, afstandsregeling met Stop & Go, etc.


Alles mooi afgewerkt door Baan Trucks Rijssen. Een prachtig plaatje! 
Nieuwe Fuso 3C13 voor Twente Milieu

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de 3e Fuso 3C13 AMT CC mogen afleveren aan Twente Milieu. De Fuso's zijn voorzien van een kipper met kraan die geleverd is door Brinks CarrosserieŽn. Wij wensen de medewerkers van Twente Milieu veel veilige kilometers.

www.twentemilieu.nl
Nieuwe Actrossen 1845 LS voor Pultrum Rijssen B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS mogen afleveren aan Pultrum Rijssen B.V.

Pultrum is een veelzijdige logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Wat uw vraagstuk ook is, zij gaan als krachtige partner graag aan de slag met een passende en innovatieve oplossing.

www.pultrum-rijssen.nl
Nieuwe Actros 1848 LLS voor Twen-Tyre Logistics  B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LLS mogen afleveren aan Twen-Tyre Logistics B.V. uit Vriezenveen. Wij wensen hun veel veilige kilometers.

www.twentyre.com

Nieuwe Actros 1843 MLS voor Makkx Trucking & Transport B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de 2e Mercedes-Benz Actros 1843 MLS mogen afleveren aan Makkx Trucking & Transport B.V. uit Vriezenveen. Wij wensen de Makkx veel veilige kilometers.
Nieuwe Actros 1848 LS Silver Star voor Kist Koeriers

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Actros 1848 LS Silver Star mogen afleveren aan Kist Koeriers uit Enschede. Deze Actros wordt slechts in een gelimiteerde oplage geproduceerd en is o.a. voorzien van lederen interieur, afstandsregeling, Predictive Powertrain Control, Fleetboard, standairco, etc. Wij wensen Kist Koeriers vele veilige kilometers toe.
Nieuwe Actros 1845 LS 4x2 Lowliner voor Rensink Almelo B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de 11e Mercedes- Benz Actros mogen afleveren aan Rensink Almelo B.V.

www.rensink.nl

Nieuwe Fuso Canters voor de Gemeente Haaksbergen

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft twee nieuwe Fuso Canters 7C15 met Duonic automaat mogen afleveren aan de Gemeente Haaksbergen. De Fuso Canters zijn door Brinks CarrosserieŽn voorzien van de opbouw. Wij wensen de medewerkers van de Gemeente Haaksbergen veel veilige kilometers.

www.haaksbergen.nl 
Nieuwe Antos 1840 LS voor Betoncentrale Twenthe B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1840 LS mogen afleveren aan Betoncentrale Twenthe uit Hengelo. Wij wensen de medewerkers veel veilige kilometers toe.

www.betoncentrale.nl

Nieuwe Atego 1218 L voor Veehandel Noteboom VOF

Fotoalbum: Klik hier

Onlangs mocht het team van Baan Trucks een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1218 L afleveren aan Veehandel Noteboom VOF uit Markelo. Wij wensen de familie Noteboom veel veilige kilometers.
Mercedes-Benz Actros 3640 L 8x2 voor Zitron Nederland B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag mocht het team van Baan Trucks deze bijzondere Mercedes-Benz Actros 3640 L 8x2 afleveren aan Zitron Nederland B.V. De Actros is voorzien van een heftafel van Buter Hebetechnik en afgebouwd met een Hian kraan door Brinks CarrosserieŽn. Wij wensen de medewerkers van Zitron Nederland B.V. veel veilige kilometers.

www.zitron.nl
Mercedes-Benz Actros 1843 MLS voor Makkx Trucking & Transport

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1843 MLS mogen afleveren aan Makkx Trucking & Transport uit Vriezenveen. Wij wensen de medewerkers van Makkx veel veilige kilometers toe. 
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Streamspace voor Jassies Transport

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS Streamspace mogen afleveren aan Jassies Transport uit Losser. Wij wensen de medewerkers van Jassies veel veilige kilometers toe. 
Mercedes-Benz Actros 3663 L DNA 8x2 voor Oostdam Metaalrecycling

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 3663 L DNA 8x2 mogen afleveren aan Oostdam Metaalrecycling uit Enschede. De Actros is voorzien van een kabelsysteem van Lako Eibergen en de cabine is geheel gespoten in de huisstijl van Oostdam door Dasselaar Bedrijfsauto Spuiterij. Wij wensen de medewerkers van Oostdam veel veilige kilomters toe.

www.oostdam-metalen.nl 
Mercedes-Benz Antos 1824L voor H.H. Huuskes B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824L afgeleverd door het team van Baan Trucks aan de firma H.H. Huuskes B.V. uit Enschede. De Antos is door Brinks CarroserieŽn voorzien van een koelbak met Frigoblock koeling en laadlift. Wij wensen de medewerkers van Huuskes veel veilige kilometers toe.

www.huuskes.nl
Mercedes/Benz Actros 1845 LS voor RK Transport B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag afgeleverd door het team van Baan Trucks aan RK Transport B.V. uit Hellendoorn. Mercedes-Benz Actros 1845 LS. Wij wensen RK Transport B.V. veel veilige kilometers toe.


Mercedes-Benz Arocs 3542 L 8X4 voor Abbink Boekelo Wegenbouw B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag mocht het team van Baan Trucks de nieuwe Mercedes-Benz Arocs 3542 L 8X4 afleveren aan Abbink Boekelo Wegenbouw B.V. De Arocs is voorzien van een Vossebelt Kieper die door Brinks CarrosserieŽn is opgebouwd. Wij wensen de medewerkers van Abbink vele veilige kilometers toe.

www.abbinkboekelo.nl 
Mercedes-Benz Actros 1845 LS voor Int. Transport & Expeditiebedrijf H. Rensink B.V.

Weer een prachtige Mercedes-Benz Actros 1845 LS Lowliner mogen afleveren aan Internationaal Transport & Expeditiebedrijf H. Rensink B.V. uit Almelo. Deze truck zal internationaal worden ingezet voor het vervoer van machines. Baan Trucks wenst Rensink vele veilige kilometers.

www.rensink.nl


Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor O Trans

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag een Mercedes-Benz Actros 1842 LS afgeleverd door het team Baan Trucks aan O Trans uit Enschede. Wij wensen de medewerkers van O Trans veel veilige en rendabele kilometers.
  Mercedes-Benz Antos 1824 L voor HH Huuskes B.V.

Vandaag afgeleverd door het team van Baan Trucks aan HH Huuskes B.V. uit Enschede.

Huuskes is de maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland. Elke dag bereiden zij met een groot aantal betrokken medewerkers gezonde en smakelijke maaltijden. Naast deze maaltijden leveren zij ook de boodschappen bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen in heel Nederland. Al sinds 1956.


Deze Mercedes-Benz Antos 1824 L is uitgerust met een laadbak en laadlift van Brinks CarrosserieŽn en met een Cold Battery van Botemp. Dat is een oplaadbaar koude- en opslagsysteem dat gevuld is met niet giftige en biologisch afbreekbare gel, genaamd PCM. De Cold Battery kan overal worden opgeladen. Hiermee heeft Huuskes een duurzame en stille koeling die ook werkt als de motor van de truck niet loopt.

  Mercedes-Benz Actros 1851 LS voor Keus & Mollink B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd door het team van Baan Trucks aan Keus & Mollink B.V. uit Almelo: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Dankzij de zeer positieve ervaringen met de Actros en met Baan Trucks Rijssen heeft Keus & Mollink Internationaal Transport wederom een prachtige Actros aan de vloot toegevoegd. Deze zuinige 510 pk is uitgerust met o.a. een GigaSpace cabine, lederen bekleding, standairco, PPC en aangepaste aandrijflijn. Keus & Mollink Internationaal Transport gefeliciteerd met dit plaatje.


www.keusmollink.nl

Mercedes-Benz Atego 918 voor Vendrig IJsselstein


Fotoalbum: Klik hier


Vendrig IJsselstein heeft deze Atego 918 in ontvangst genomen van Baan Trucks Hengelo. Dankzij de jarenlange en positieve samenwerking, werd er wederom gekozen voor Mercedes Benz Atego van Baan Trucks.


www.vendrig.nl

Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS voor SLI

Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd door het team van Baan Trucks: 2x een Mercedes-Benz Actros 1845 LS voor Systematic Logistics International B.V. uit Oldenzaal.

www.sli.co
Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor Obra Trans

Fotoalbum: Kilk hier

Vandaag is het goud dat er blinkt! Het team van Baan Trucks mocht vandaag deze Mercedes-Benz Actros 1842 LS afleveren aan Obra Trans. Wij wensen Obra Trans veel veilige kilometers toe. 
Mercedes-Benz Axor 2533 voor Hako Wegenbouw

Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd door het team van Baan Trucks: De Mercedes-Benz Axor 2533 met frees opbouw voor Hako Wegenbouw uit Borne. Wij wensen Hako Wegenbouw veel veilige kilometers toe.

www.hakoinfra.nl
Nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824 koelvriesauto voor Huuskes B.V

Fotoalbum:
Klik hier

Afgeleverd door het team van Baan Truck: De Mercedes-Benz Antos 1824 koelvriesauto voor Huuskes B.V uit Enschede. Deze trucks is voorzien van een videofunctie voor de achteruitrijcamera. 

www.huuskes.nl 
Mercedes-Benz Actros 2540 LS VLA 6x2/4 voor KeenFuel in Goor 

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag afgeleverd door het team van Baan Trucks: De Actros 2540 LS VLA 6x2/4 aan Keen Fuel in Goor. Deze trucks is voorzien van volledig ADR pakket en alle veiligheidssystemen waar onder ABA 4.

We wensen Keen Fuel veel veilige km toe.

www.keenfuel.nl
 
Mercedes-Benz Antos voor Huuskes Enschede

Gisteren afgeleverd door het team van Baan Trucks aan Huuskes Enschede: De Mercedes-Benz Antos met Frigoblock koeling.

www.huuskes.nl
  Mercedes-Benz Actros 2146 LS voor Baks Logistiek 

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag heeft het team van Baan Trucks deze schitterende Mercedes-Benz Actros 2146 LS afgeleverd aan Baks Logistiek. De Actros is voorzien van een Blower, Predictive Powertrain Control en uiteraard FleetBoard om een optimale inzet te garanderen.

Baks Logistiek is gespecialiseerd in tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier. Wij wensen de medewerkers van Baks veel veilige en rendabele kilometers

www.baks-logistiek.nl

Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor de familie Van Raay


Het team van Baan Trucks heeft deze mooie Mercedes-Benz Actors 1842 LS mogen afleveren aan de familie Van Raay. 

Jonge Actros 1842 LS voor Achteres Transport 

Fotoalbum:
Klik hier

Onlangs afgeleverd jonge Actros 1842 LS aan Achteres Transport te Daarle. Wij wensen Achteres Transport veel en veilige kilometers.

www.achteres-transport.nl

Nieuwe Actros 1840 LS voor Nijkamp Groep

Fotoalbum: Klik hier

Nijkamp Groep uit Geesteren heeft de eerste Mercedes-Benz Actros in ontvangst genomen. Deze 1840 LS met Streamspace cabine is verder uitgerust met de nieuwste 11 liter motor en geoptimaliseerde aandrijflijn. Hiermee gaat Mercedes-Benz weer een stap verder in het verlagen van het brandstofverbruik. Wessels Logistics is een onderdeel van de Nijkamp Groep.
Mercedes-Benz Antos 1824 L voor Rikkerink Koeltransportbedrijf

Fotoalbum:
Klik hier

Deze mooie Mercedes Benz Antos 1824 L mocht het team van Baan Trucks Oldenzaal afleveren aan Rikkerink Koeltransportbedrijf.

  Nieuwe Atego 821L 8,6t voor Vishandel M. Zeefat V.O.F.

Fotoalbum: Klik hier

Vandaag mocht het team van Baan Trucks een nieuwe Mercedes-Benz Atego 821L 8,6t afleveren aan Vishandel M. Zeefat V.O.F. De Atego is speciaal voorzien van een cabine met 6 zitplaatsen om zo efficiŽnt medewerkers mee te nemen naar de verkooplocaties.
Wij wensen Miranda en medewerkers veel veilige kilometers. 

Nieuwe Actros 2551 Lena 6x2 met HAD as voor Wevers Autosport

Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd aan Wevers Autosport Markelo Actros 2551 Lena 6x2 met HAD as waar de Actros als 6X4 kan functioneren onder moeilijke omstandigheden.

www.weverssport.com

Truck wordt opgebouwd en komt dan terug bij Baan Trucks voor de definitieve aflevering. De Actros wordt ingezet als begeleidingstruck voor onder andere de Dakar-rally van 2018.

Over de HAD as: https://goo.gl/4CkUkh


Nieuwe Antos 2836 6x2 lena met HAD as en hydraulische voorwielaandrijving voor  de gemeente Hellendoorn

Fotoalbum: Klik hier

Onlangs afgeleverd aan Gemeente Hellendoorn: de Antos 2836 6x2 lena met HAD as en hydraulische voorwielaandrijving. D.m.v .van de HAD as kan de Antos als 6X4 functioneren onder moeilijke omstandigheden

Over de HAD as: https://goo.gl/LaAmAL

De truck is tevens voorzien van een HMF Z kraan, Kipper en nido dinplaat om s winters zout te strooien. Het Team van Baan Rijssen heeft samen met Aebi Schmidt (nido) en DHS Apeldoorn en mooie Antos truck op de weg gezet. Wij wensen gemeente Hellendoorn veel veilige kilometers.


2 x Actros 1840 LS Streamspace voor Dasko Koel- en Vriestransporten

Fotoalbum: Klik hier

Dasko Koel- en Vriestransporten heeft onlangs deze 2 distributietrekkers in ontvangst genomen. Deze Actros 1840 LS Streamspace heeft een lage en makkelijke instap. Dasko heeft veiligheid hoog in het vaandel, vandaar dat gekozen is voor Telligent Afstandsregeling, met stop and go. Deze afstandsregeling herkent ook voetgangers en fietsers. Het team van Baan Trucks Rijssen heeft er weer mooi werk van gemaakt. Wij wensen Dasko veilige en zuinige kilometers.

www.dasko.nl


2 x Actros brede Stream Space 1840 L Lowliners voor Oosterbeek EPS

Fotoalbum: Klik hier

Deze week mocht het team van Baan Trucks een 2 x Mercedes-Benz Actros brede Stream Space 1840 L Lowliners afleveren aan Oosterbeek EPS in Goor. Zie de reacties voor video van vertrek.Deze LZV combi’s komen naast de 2 andere Mercedes LZV combi’s te lopen. De Actrossen zijn net als de vorige geleverde trucks uitgerust met fleetboard. Oosterbeek EPS produceert licht sterk volledig recyclebaar EPS een duurzaam voor isolatie of fundatie in de bouw.Wij wensen Oosterbeek EPS veel veilige en zuinige kilometers.

www.oosterbeek-eps.nl
Nieuwe Actros 1940 LS voor Elite B.V uit Neede


Vandaag mocht het team van Baan Trucks een Mercedes-Benz Actros Stream Space 1940 LS afleveren aan Elite B.V. in Neede. Na een praktijk test heeft de Actros zich bewezen in zowel rijeigenschappen als zuinigheid. Mede hierdoor past de nieuwe Actros prima in het beleid van Elite om de CO2 uitstoot te reduceren. Wij wensen de medewerkers van Elite veel veilige en zuinige kilometers. Elite produceert en verkoopt een breed assortiment ambachtelijke en kwalitatieve snacks, salades en sauzen. Bij Elite werken meer dan 150 medewerkers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf. Elite levert haar producten via groothandel aan de professionele horeca.


www.elite-neede.nl

Nieuwe Actros 1846 MLS voor Achteres Transport

Fotoalbum: Klik hier

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1846 mls streamspace mogen afleveren aan Achteres Transport te Daarle. Deze truck is onder andere voorzien van Active Brake Assist 4! Dit systeem herkent voetgangers, fietsers en andere weggebruikers en zorgt daarmee voor extra veiligheid. Wij wensen Achteres veel veilige en zuinige kilometers!

www.achteres-transport.nl

Nieuwe Actrossen 1848 LS voor Dasko Koel- & Vriestransporten B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 2x Mercedes-Benz Actros 1848 LS Gigaspace

Baan Trucks heeft 2x een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LS Gigaspace mogen afleveren aan Dasko Koel- & Vriestransporten B.V. uit Almelo. De trucks zijn o.a. voorzien van Active Brake Assist 4! Dit veiligheidssysteem herkent o.a. ook voetgangers.
Wij wensen Dasko veel veilige en zuinige kilometers!

www.dasko.nl
Nieuwe Actros 1845 LS voor Lesscher Transport B.V.

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Baan Trucks heeft de 2e Mercedes-Benz Actros 1845 LS mogen afleveren aan Lesscher Transport B.V. uit Saasveld. Wij wensen Lesscher Transport B.V. veel veilige en zuinige kilometers.

www.lesschertransport.nl
Nieuwe Antos voor H.H. Huuskes B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1835 L 4x2

Vandaag mocht het team van Baan Trucks een nieuwe Mercedes-Benz Antos afleveren aan HH Huuskes B.V. uit Enschede. Dit is de eerste uit een reeks van 9 Antos bakwagens. De Antos is voorzien van laadbak met laadlift van Brinks Carrosseriebouw en Frigoblock koeling.

www.huuskes.nl 
Nieuwe Actros 1842 LS voor Obra Trans

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS mogen afleveren aan Obra Trans uit Enschede. Wij wensen Obra Trans veel veilige en zuinige kilometers.
Nieuwe Actros 1842 LS voor Kamphuis Koeriers

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS Big Space

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS Big Space mogen afleveren aan Kamphuis Koeriers uit Hengelo. Wij wensen de medewerkers van Kamphuis koeriers veel veilige en zuinige kilometers.

www.kamphuis-koeriers.nl
Nieuwe Fuso Canters voor Enschede Onderhoud B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 11 Fuso Canters 3C15 AMT, 1 Fuso Canter 7C15 AMT en 2 Fuso Canters 3C13AMT

Baan Trucks heeft 14 nieuwe Fuso Canters mogen afleveren aan Enschede Onderhoud B.V. Alle voertuigen zijn uitgerust met de onderhoudsarme automatische versnellingsbak Duonic met Eco modus die ervoor zorgt dat het brandstofverbruik nog verder afneemt, vooral in het stadsverkeer. Alle voertuigen zijn voorzien van een kipper en/of Hiab kraan van Brinks CarrosserieŽn uit Hengelo. Wij wensen de medewerkers van Enschede Onderhoud B.V. veel veilige en zuinige kilometers. 
Nieuwe Atego 1218 L voor Inflight Recycable Innotex Marbell BV

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Atego 1218 L 4x2

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1218 L 4x2 mogen afleveren aan Inflight Recycable Innotex Marbell BV uit Enschede. Wij wensen Marbell vele mooie, veilige en zuinige kilometers.

www.marbell.nl

Nieuwe Actros 1851 LS voor Dost Transport


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1851 LS Gigaspace


Een mooi begin van de lente. Dost Transport te Glanerbrug neemt vandaag deze prachtige Actros 1851 LS in ontvangst. Deze Gigaspace is o.a. voorzien van automatische afstandsregeling, elektrische standairco, alcoa velgen, vol spoilerset, xenon verlichting, LED lichtbak. Wij wensen Dost Transport vele mooie, veilige en zuinige kilometers.


Nieuwe Antos 2743 LS voor Siers Groep

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 2743 LS met voorloopas

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 2743 LS met voorloopas mogen afleveren aan Siers Groep uit Oldenzaal. Wij wensen hun vele mooie, veilige en zuinige kilometers.

www.siersgroep.nl

Actros 2543 L 6X2 ENA voor Willemsen Textiel- en Metaalhandel


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2543 L 6X2 ENA met Meiller haakarm

Baan Trucks heeft een Mercedes-Benz Actros 2543 L 6X2 ENA met Meiller haakarm mogen afleveren aan Willemsen Textiel- en Metaalhandel uit Enschede.

Nieuwe Arocs 4140 B 8X4/4 voor Betoncentrale Diamant

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Arocs 4140 B 8X4/4

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4140 B 8X4/4 mogen afleveren aan Betoncentrale Diamant. Deze Arocs is voorzien van een 400 pk. sterke motor, powershift 3 en naafreductie. Dankzij de servotwin stuurbekrachtiging levert de Arocs ook bij uiterst zware inzet een lichte en precieze besturing en een hoge rechtuitstabiliteit.

Nieuwe Antos 2542 LENA 6X2 voor Gemeente Oldenzaal

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 2542 LENA 6X2

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 2542 LENA 6X2 mogen afleveren aan de Gemeente Oldenzaal. Deze Antos is voorzien van een 400 pk. sterke motor met powershift 3. Tevens is deze truck voorzien van een hydraulisch aangedreven vooras met 40 kW/ 6600 nm. per wiel. Dit koppel is direct beschikbaar via de wielnaaf waardoor de Antos zich perfect kan redden op onverharde wegen. Brinks CarrosserieŽn heeft deze Antos voorzien van een Hiab Z pro 191 c 84 8,5 mtr. kraan, een tweezijdige Brinks kipper een een DIN plaat voor een sneeuwploeg.

Nieuwe Actrossen 1845 LS voor Agro World Transport B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 3x Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Baan Trucks heeft drie nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS mogen afleveren aan Agro World Transport B.V. uit de Lutte.

www.agroworld.nl 

Nieuwe Actrossen 1842 LS voor Kuipers Logistics B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 2x Mercedes-Benz Actros 1842 LS

Baan Trucks heeft 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1842 LS mogen afleveren aan Kuipers Logistics B.V. uit Oldenzaal.

www.kuiperslogistics.nl 

Nieuwe Actros 1851 LS voor Keus & Mollink B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Baan Trucks heeft de 2e nieuwe Mercedes-Benz Actros 1851 LS mogen afleveren aan Keus & Mollink B.V. uit Almelo.

www.keusmollink.eu

Nieuwe Actros 1845 LLS voor Leverink Transport B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LLS

Baan Trucks heeft de 8ste nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LLS mogen afleveren aan Leverink Transport B.V. uit Rijssen.

www.leverink.nl 

Nieuwe Actros 1845 LS voor Hartman Transport

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS mogen afleveren aan Hartman Transport uit Weerselo. De positieve ervaringen van eerst een jong gebruikte Actros en diverse Actros huurauto's werden omgezet in de aanschaf van deze Actros.

Nieuwe Fuso's Canter 3S13 voor Gemeente Hellendoorn

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Fuso Canter 3S13 met vuilveeg opbouw en Fuso Canter 3S13 open laadbak

Baan Trucks heeft twee nieuwe Fuso's Canter 3S13 mogen afleveren aan de Gemeente Hellendoorn.

Nieuwe Atego 818 L 4x2 voor Van Schoot Pompcentrum B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Atego 818 L 4x2

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 818 L 4x2 mogen afleveren aan Van Schoot Pompcentrum B.V.

www.vanschoot.nl

Nieuwe Antos 1840 LS voor Betoncentrale Twenthe B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1840 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1840 LS mogen afleveren aan Betoncentrale Twenthe B.V. uit Hengelo.

www.betoncentrale.nl 

Nieuwe Antossen voor Brandweer Regio Twente


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 3x Mercedes-Benz Antos 6x2 ENA waarvan ťťn met hydraulisch aangedreven vooras.

Baan Trucks heeft drie nieuwe Mercedes-Benz Antossen afgeleverd aan de Brandweer Regio Twente. 

Nieuwe Actros 1842 LS voor VTT Rijopleidingen


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS afgeleverd aan VTT Rijopleidingen uit Hengelo.

www.vtt-rijopleidingen.nl


Nieuwe Antos 1824L voor Vleesvee Integratie Twente B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1824L

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824L afgeleverd aan Vleesvee Integratie Twente B.V. uit Oldenzaal.

www.vitwente.nl

Nieuwe Antos 1824 L 4x2 voor HH Huuskes B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2 afgeleverd aan HH Huuskes B.V. uit Enschede.

www.huuskes.nl 

Nieuwe Actros 1842 LS voor VSW Expeditie B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS Ecobooster

Baan Trucks heeft de 3e nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS Ecobooster afgeleverd aan VSW Expeditie B.V. uit Enschede. Deze Actros is o.a. voorzien van 420 PK motor, Powershift, Streamspace cabine, luchtgeveerde vooras en elec. standairco af fabriek. 

Nieuwe Actros 1945 LS voor Transportbedrijf H. Oude Ophuis

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1945 LS GigaSpace

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1945 LS GigaSpace afgeleverd aan Transportbedrijf H. Oude Ophuis uit Denekamp. Auto is o.a. voorzien van een GigaSpace cabine, 450 pk motor, Powershift, Xenon verlichting en automatische afstandsregeling met stop & go.

Nieuwe Actros 1842 LS voor VSW Expeditie B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS Streamspace

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS Streamspace afgeleverd aan VSW Expeditie B.V. uit Enschede.
Auto is o.a. voorzien van zuinige 420 pk motor, Streamspace cabine, elektrische standairco af fabriek, zijzichtcamera, luchtgeveerde vooras en Powershift. 

Nieuwe Actros 1845 LS voor Jassies Transport B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS afgeleverd aan Jassies Transport B.V. uit Losser. 

Nieuwe Arocs 2636 K 6x4 voor Betonpompbedrijf Nijwa B.V.


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Arocs 2636 K 6x4

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 2636 K 6x4 afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V. uit Hengelo.

www.nijwapompen.nl
Nieuwe Actros 1848 LS voor Olde Bolhaar Eco-Service Gmbh

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1848 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LS afgeleverd aan Olde Bolhaar Eco-Service Gmbh uit Gildehaus. 
Actros 1842 LS voor Brinks Rijssen

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS BigSpace

Baan Trucks heeft de 2e jong gebruikte Mercedes-Benz Actros 1842 LS BigSpace afgeleverd aan Brinks Rijssen.

www.brinks-transport.nl
  Nieuwe Atego 1218L 4x2 voor Key West Bedding B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Atego 1218L 4x2

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1218L 4x2 afgeleverd aan Key West Bedding B.V. uit Enschede.

www.keywestbedding.nl
  Nieuwe Actros 2551 VLA 6x2/4 voor Rensink B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2551 VLA 6x2/4

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2551 VLA 6x2/4 afgeleverd aan Internationaal Transp. en Exp.bedr.H. Rensink B.V. uit Almelo.

www.rensink.nl
  Nieuwe Actros 1842 LS voor VSW Expeditie B.V.

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS afgeleverd aan VSW Expeditie B.V. uit Enschede
   Nieuwe Actros 1842 LS voor Brinks Transport

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Brinks Transport uit Rijssen.

www.brinks-transport.nl
4x Een nieuwe Actros voor Praxair

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: 4x Mercedes-Benz Actros 2542 L

Baan Trucks heeft 4 nieuwe Mercedes-Benz Actros 2542 L afgeleverd aan Praxair uit Enschede.


www.praxair-rhee.nl

 
Nieuwe Atego voor Siers Leiding en Montage 

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Atego 1224 L

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1224 L afgeleverd aan Siers Leiding en Montage uit Oldenzaal.

www.siersgroep.nl


NIeuwe Actros voor West Cargo B.V

Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842LLS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842LLS afgeleverd aan West Cargo B.V uit Enschede.

www.westcargo.nlNieuwe Actros voor Frans Silderhuis Transport


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LLS Gigaspace

Baan Trucks heeft onder de zomerse zon een Actros 1845 LLS Gigaspace afgeleverd aan Frans Silderhuis Transport uit Borne.
   
Nieuwe Actros 1848 LS voor dhr. A.A. van Cooten

Fotoalbum: 
Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1848 LS

Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LS afgeleverd aan dhr. A.A van Cooten.


 
Nieuwe Antos 1836L voor Transportbedrijf J. Wessels en Zn


Fotoalbum: Klik hier
Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1836L met kraan en LPS kap


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1836L met kraan en LPS kap afgeleverd aan Transportbedrijf J. Wessels en Zn. B.V. uit Vriezenveen.


www.wesselsenzoon.nl

 
Nieuwe Actrossen 1840 LS voor HH Huuskes B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS


Baan Trucks heeft weer 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1840 LS
afgeleverd aan HH Huuskes B.V. uit Enschede. De 2 nieuwe Actrossen
flankeren hun oudere broer.


www.huuskes.nl

   

Nieuwe Actrossen 1845 LS voor Dasko Koel- en Vriestransporten B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS


Baan Trucks heeft weer 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS
afgeleverd aan Dasko Koel- en Vriestransporten B.V. uit Almelo.


www.dasko.nl

 
Nieuwe Actros voor Int. Transport en Expeditiebedrijf H. Rensink B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Actros 2551 VLA 6X2


Baan Trucks heeft de 6e Actros 2551 VLA 6X2 afgeleverd aan
Internationaal Transport en Expeditiebedrijf H. Rensink B.V.
uit Almelo.


www.rensink.nl

 


Nieuwe Atego 818 voor Vendrig IJsselstein


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Atego 818


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 818
afgeleverd aan Vendrig IJsselstein.


www.vendrig.nl

 
Nieuwe Actros 1840 LLS voor Oosterbeek - EPS B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1840 LLS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1840 LLS
afgeleverd aan Oosterbeek - EPS B.V. uit Goor.


www.oosterbeek-eps.nl

 
Nieuwe Actros 1843 MLS voor Achteres Transport B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1843 MLS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1843 MLS
afgeleverd aan Achteres Transport B.V. uit Daarle.


www.achteres-transport.nl

 


Nieuwe Actrossen 2545 LS VLA voor Van der Vlist Twente B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 2545 LS VLA


Baan Trucks heeft 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2545 LS VLA
afgeleverd aan Van der Vlist Twente B.V. uit Rijssen.


www.vandervlist.com

 


Nieuwe Actros voor Int. Transport en Expeditiebedrijf H. Rensink B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2551 LS VLA 6x2/4


Baan Trucks heeft een Mercedes-Benz Actros 2551 LS VLA 6x2/4 afgeleverd aan Internationaal Transport en Expeditiebedrijf H. Rensink B.V. uit Almelo. 


www.rensink.nl

 
Nieuwe Actrossen voor Dasko Koel- en Vriestransporten


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS


Baan Trucks heeft de eerste twee Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS
afgeleverd aan Dasko Koel- en Vriestransporten uit Almelo.


www.dasko.nl

 


Nieuwe Actrossen 1832 LS voor De Monnik Dranken


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1832 LS


Baan Trucks heeft 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1832 LS
afgeleverd aan De Monnik Dranken uit Oldenzaal.


www.monnik-dranken.nl

 
Nieuwe Antos 2535 Lena voor Obimex B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 2535 Lena


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 2535 Lena
afgeleverd aan Obimex B.V. uit Almelo.

 


Nieuwe Arocs 4151 10x4 Betonpomp voor Betonpompbedrijf Nijwa


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Arocs 4152 10x4 betonpomp


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4152 10x4
betonpomp afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V. uit Hengelo.


www.nijwapompen.nl

 

Nieuwe Actros 1845 LS 4x2 voor Langezaal Afvalverwerking B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2
afgeleverd aan Langezaal Afvalverwerking B.V. uit Haaksbergen.


www.langezaal.eu

 


Nieuwe Antos 1824 L 4x2 voor HH Huuskes B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2
afgeleverd aan HH Huuskes B.V. uit Enschede.


www.huuskes.nl

 
Nieuwe Actros 1845 LLS voor Leverink Rijssen


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LLS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LLS
afgeleverd aan Leverink Rijssen.


www.leverink.nl

 
Nieuwe Actrossen voor Goossen Transport


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS


Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS
afgeleverd aan Goossen Transport uit Rijssen. 


Nieuwe Actrossen 1840 LS voor HH Huuskes B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1840 LS


Baan Trucks heeft weer 2 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1840 LS
afgeleverd aan HH Huuskes B.V. uit Enschede. De 2 nieuwe Actrossen
flankeren hun oudere broer.


www.huuskes.nl

 


Nieuwe Actros voor Int. Transp. en Exp. bedr. H. Rensink B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2651 LS VLA 6x2/4


Baan Trucks heeft de 5e nieuwe Mercedes-Benz Actros 2651 LS VLA 6x2/4 afgeleverd aan Internationaal Transport en Expeditiebedrijf H. Rensink B.V. uit Almelo. 


www.rensink.nl

 


Nieuwe Actros 2763 voor Stal de Weawer


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2763


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2763
afgeleverd aan Stal de Weawer uit Enschede.

 


Nieuwe Actrossen 1845 LLS Lowliners voor Mercom Transport B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actrossen 1845 LLS


Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LLS
Lowliners afgeleverd aan Mercom Transport B.V. uit Goor.


www.mercom-goor.nl

 


Nieuwe Actros 2651 VLA 6x4 voor van Leeuwen.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 2651 VLA 6x4


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2651 VLA 6x4
afgeleverd aan Van Leeuwen

 

Nieuwe Actros 1842 LS voor Eijsink - Ankersmid B.V.


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS
afgeleverd aan Eijsink - Ankersmid uit Bentelo.


www.eijsink-ankersmid.nl

 


Nieuwe Antos 1830 LS voor Kobes Plastics


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1830 LS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1830 LS 
afgeleverd aan Kobes Plastics uit Almelo.


www.kobes.nl

 


Nieuwe Antos 1830 LL 4x2 Lowliner voor Achteres Transport B.V..


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Antos 1830 LL 4x2


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos 1830 LL 4x2 Lowliner afgeleverd aan Achteres Transport B.V. uit Daarle


www.achteres-transport.nl

  Nieuwe Actros 1845 LS voor Lesscher Transport


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS
afgeleverd aan Lesscher Transport uit Saasveld.


www.lesschertransport.nl 


Nieuwe Actros 1963LS Road Star voor De Paauw Recycling


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Actros 1963 LS Road Star Edition


Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1963 LS
Road Star Edition afgeleverd aan De Paauw Recycling uit Enschede.


www.de-paauw-recycling.nl


 
Nieuwe Arocs 4163 SLT voor Bolk Transport


Fotoalbum: Klik hier

Afgeleverd: Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT


Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT 250 Ton
met duw- & trekkoppeling afgeleverd aan Bolk Transport uit Almelo.


www.bolk.nl