Afleveringen trucks

 Nieuwe Mercedes-Benz Atego 1530 L voor J. Jager Metaalrecycling

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1530 L mogen afleveren aan J. Jager Metaalrecycling uit Enschede. De opbouw is verzorgd door Brinks CarrosserieŽn.

J. Jager Metaalrecycling is een begrip op het gebied van oud ijzer en metalen. Diverse bedrijven maken gebruik van de diensten en goede service. Eerlijk en correct en een excellente uitvoering van de werkzaamheden vormen de basis. Door geheel Nederland en Duitsland plaatsen zij containers op locatie. Deze containers worden kosteloos gebracht en opgehaald.

Wij wensen de medewerkers van J. Jager Metaalrecycling veel veilige kilometers.

 

Nieuwe Mercedes-Benz Actros 1846 LLS voor Achteres Transport B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1846 LLS Lowliner mogen afleveren aan Achteres Transport B.V. uit Daarle.

De Actros is o.a. voorzien van een pneumatische Jost hefschotel, Active Brake Assist 4 met afstandsregeling en stop&go en standairco.


Wij danken de familie Fokke voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen hun en chauffeur Luc veel veilige en productieve kilometers toe.


www.achteres-transport.nl

 Nieuwe Mercedes-Benz Atego 818 L voor Van Schoot Pompcentrum

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 818 L mogen afleveren aan Van Schoot Pompcentrum uit Oldenzaal.

Maatwerk in (bedrijfsmatige) textieloplossingen
De basis is een passie van ruim veertig jaar voor het oude ambacht van kleding verstellen, herstellen en bewerken. Heel klein begonnen in oostelijk Nederland, de bakermat van de textiel, is de naam Van Schoot nu in heel Nederland synoniem voor kwaliteit, erkend vakmanschap, stiptheid, service en vertrouwen.


Van Particulier tot Multinational
Zoals veel ondernemingen begon Van Schoot plaatselijk en voor particuliere klanten. Inmiddels kan Van Schoot werken vanuit vier gespecialiseerde vestigingen en mag zij meerdere multinationals tot haar vaste klantenkring rekenen, terwijl de particuliere klant nog altijd kan rekenen op dezelfde aandacht en fijne kwaliteit.


Deze flexibiliteit is eigen aan Van Schoot; duizenden kostuums of werkbroeken voorzien van een bedrijfskenmerk of een rits vervangen in die ene favoriete jas… het kan. 

www.vanschoot.nl

 Nieuwe Mercedes-Benz Actros 2563 L ENA 6x2 Silver Star voor Firma A. Luth B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2563 L ENA 6x2 Silver Star mogen afleveren aan Firma A. Luth B.V. uit Oldenzaal.

De Actros is o.a. voorzien van Active Brake Assist 4 met afstandsregeling en stop&go, Predictive Powertrain Control, Fleetboard, Standairco, DAB radio, Remote online  en Style Line interieur. De haakarm opbouw is verzorgd door DHS uit Apeldoorn.

Wij wensen de medewerkers van Firma A. Luth B.V. veel veilige kilometers met deze zeer mooi uitgevoerde Actros.

 Nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1851 LS voor Rodepa Equipment B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft onlangs twee nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1851 LS Silver Star Edition mogen afleveren aan Rodepa Equipment B.V. uit Enschede.

De trucks zijn voorzien van een speciaal Silver Star interieur met o.a. lederen stoelen. Verder beschikken ze over vele opties zoals Afstandsregeling ABA 4 en Sideguard Assist.

Wij wensen de chauffeurs veel veilige en zuinige kilometers.

www.depaauwrecycling.nl


 Nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4645 8x8 voor W. Remmink & Zonen

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft onlangs een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4645 8x8 mogen afleveren aan W. Remmink & Zonen Transport B.V. uit Den Ham.

Wij danken de familie Remmink voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen hun veel veilige en productieve kilometers toe. 


www.remmink.nl


 Nieuwe Mercedes-Benz Arcos 4151 voor Kuiphuis Kraanverhuur

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4151 8x4 mogen afleveren aan Kuiphuis Kraanverhuur in Oldenzaal.

Deze Arocs is voorzien van een kabelsysteem van VDL en de opbouw is verzorgt door Brinks CarrosserieŽn in Enschede. Tevens is de Arocs voorzien van een middellange cabine en een  secundaire waterretarder 750 kw 1020 PK.

Kuiphuis Kraanverhuur heeft kranen van 40, maar ook van 220 ton. Daarmee kunnen zij vrijwel alles verticaal en/of horizontaal verplaatsen. Zij verhuren mobiele hijskranen, telescoopkranen, loopkatkranen, city-class kranen en verreikers. Uiteraard inclusief een ervaren machinist die ook bij specialistische hijswerkzaamheden uitstekend uit de voeten kan. Kuiphuis Kraanverhuur staat voor zekerheid. De zekerheid dat de juiste kraan op de afgesproken tijd aanwezig is, maar ook de zekerheid dat werk gewoon goed wordt uitgevoerd. De machinisten van Kuiphuis hebben ruime ervaring op de bouwplaats. Daardoor zijn ze in staat mee te kijken en vooruit te denken. Belangrijk, want dat maakt dat hijsklussen snel, veilig en kwalitatief geklaard worden.

www.kuiphuis.nl 

 

Nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2146 LS voor Baks Logistiek


Foto's: Klik hier


Het team van Baan Trucks heeft de eerste twee van drie Mercedes-Benz Actrossen 2146 LS mogen afleveren aan Baks Logistiek uit Borculo. De Actrossen zijn onder andere voorzien van een L-BigSpace cabine, blower van RTI, Safety Package met Telligent Afstandsregeling, Active Brake Assist 4 met stop en go, Multimedia Radio Touch en Bi-Xenonkoplampen.


Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep. Hierin zijn ondernemingen actief die een sterke verwantschap hebben met de productie, verkoop en het transport van voedingsmiddelen voor mens en dier. Ieder met zijn eigen specialiteit.


Baks Logistiek werkt met hart voor haar klanten, medewerkers en het milieu. Zij rijden in binnen- en buitenland voor zowel de lokale boer als de multinational. Door het opbouwen van langdurige relaties, een modern wagenpark en onze focus op kwaliteit is Baks Logistiek al jaren een begrip in het tanktransport. Wij wensen de medewerkers van Baks veel veilige en zuinige kilometers.


www.baks-logistiek.nl 

  Nieuwe Mercedes-Benz Actros 2545 LS voor Looms Almelo

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2545 LS Gigaspace VLA gestuurde voorloopas mogen afleveren aan Looms Almelo,

De Actros is onder andere uitgevoerd met het hoogste safety pakket met ABA4 welke ook remt voor fietsers en voetgangers, afstandsregeling met stop en go, secundaire waterretarder met meer dan 1000 pk remvermogen, climate pakket met elektrische standairco en climatronic, DAB + radio met multiscreenscherm, enz.


Baan Trucks wenst Looms Almelo en chauffeur Johnny veel veilige en zuinige kilometers.


www.looms.nl


  Nieuwe Mercedes-Benz Atego 1621 L voor TG Koeriers

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1621 L mogen afleveren aan TG Koeriers uit Goor.
De Atego is voorzien van een laadbak met laadklep die is opgebouwd door Brinks CarrosserieŽn.

Wij wensen de medewerkers van TG Koeriers veel veilige kilometers.

www.tgkoeriers.nl


  Nieuwe Fuso's voor de Gemeente Enschede

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft wederom twee Fuso Canters mogen afleveren bij Twente Milieu voor de Gemeente Enschede. …ťn Fuso Cater 7c15 met automaat en ťťn Fuso Canter 3C13 met automaat.

Wij wensen de Gemeente Enschede veel veilige kilometers
 

1e Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor Fishpartners


Foto's: Klik hier


Vandaag gaat deze mooie Actros in de vaart. Voor Fishpartners Enschede de eerste Mercedes Benz Actros en wel een mooie complete uitvoering.

O.a. voorzien van een Bigspace cabine, zijskirts, elektrische standairco, klaptafel, Xenon verlichting en het Safety Package bestaande uit Afstandsregeling met voetgangers/fietsersherkenning en Stop&Go, Airbag, Attentie- en SpoorAssist.
Zo moet de vis wel veilig op de bestemming komen.


Fishpartners Enschede heeft ruim 60 jaar ervaring op en van de Duitse markt. Dankzij de ligging kan Fishpartners haar Duitse klanten snel leveren. En dat met haar eigen wagenpark.

Fishpartners heeft een eigen productie van allerlei haringproducten, van handschoongemaakte maatjesharing en maatjesharing-filets, van steurharingfilets en -stukjes. 


Typisch Duitse braadmarinades worden onder supervisie van Fishpartners geproduceerd. Fishpartners is onderdeel van de Kennemervis group.


Veel succes met deze nieuwe aanwinst!


www.fishpartners.nl


  Nieuwe Mercedes-Benz Atego 918 voor Vredenburg Hengelo B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Atego 918 mogen afleveren aan Vredenburg Hengelo B.V. De Atego is door Brinks CarrosserieŽn voorzien van een laadbak en laadklep.

Vredenburg Hengelo BV is een regionale elektrotechnische groothandel die zijn klanten voorziet van elektrotechnische componenten, verlichting en installatiematerialen. Daarnaast maken zij berekeningen op maat voor uw lichtprojecten, verdeelinrichtingen en groepenkasten.


Het team van 14 medewerkers is werkzaam in de provincie Overijssel en een gedeelte van Gelderland. Zij zorgen voor de vertegenwoordiging van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Daarnaast vervullen zij de distributiefunctie van vele A-merken binnen de elektrotechniek. Naast een goed advies, garandeert Vredenburg u een uitstekende service. Een bestelling die u vandaag plaatst, kan dezelfde dag nog geleverd worden.


Wij wensen de medewerkers van Vredenburg veel veilige kilometers.


www.vredenburg.net


  Nieuwe Fuso Canters voor Gemeente Enschede

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de eerste Fuso Canters van een reeks mogen afleveren bij Twente Milieu voor de Gemeente Enschede. De Fuso's zijn voorzien van Duonic automaat en een driezijdige kipper van Brinks CarrosserieŽn.

Wij wensen de Gemeente Enschede vele veilige kilometers. 

 

Nieuwe Mercedes-Benz Arocs 4151 K 8x4/4 voor Wesseler - Oude Booijink


Foto's: Klik hier

Wesseler-Oude Booijink (WOB) te Enschede heeft wederom geÔnvesteerd in een indrukwekkende Grondzuigauto. Baan Trucks mocht het chassis leveren en daar zijn we trots op.


Deze Arocs 4151 K 8x4/4 is o.a. uitgerust met de ruime L-Classic Space cabine, standverwarming en koelkast. Voor een hoog vermogen en hoog koppel is gekozen voor de 510 pk motor met een speciale PTO, de NMV.


Deze machine wordt o.a. ingezet voor: Vrijzuigen van kabels en leidingen, proefsleuven, huisaansluitingen maken, schoonmaken van verstopte leidingen, bouw en saneringen, heipalen en verwijderen van losgestorte produkten op moeilijk bereikbare plaatsen.


Wesseler-Oude Booijink houdt zich bezig met het werk in de recycling en grondverzet en in meer gespecialiseerd werk, zoals de grondzuigauto, zandblazen en precisieplaatsing van losgestorte materialen door de stoneslinger. Zo is Wesseler-Oude Booijink altijd bezig met nieuwe, innovatieve ontwikkelingen.


Wij wensen Wesseler-Oude Booijink veel succes met deze indrukwekkende machine.


  Nieuwe Mercedes-Benz Actros 2142 L voor Bloemenhuis Wolters B.V.

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2142 L mogen afleveren aan Bloemenhuis Wolters B.V. uit Overdinkel. De opbouw is verzorgt door van Berkum uit Lochem.

In 1947 is Bloemenhuis Wolters gestart met de verkoop van bloemen en planten. Inmiddels biedt Tuincentrum Wolters 25.000m2 aan producten om jouw huis en tuin gezelliger te maken. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van de leuke acties en scherpe prijzen.


Wij wensen de medewerkers van Bloemenhuis Wolters veel veilige kilometers.


www.tuincentrumwolters.nl


 

Nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1848 LS voor Dasko.


Foto: Klik hier


Dasko BV heeft opnieuw een serie Actrossen in ontvangst genomen van Baan Trucks Rijssen. Allen in een zeer complete uitvoering, met o.a. de ruime Gigaspace cabine, veiligheidspakket, standairco, PPC, etc.


Dasko is gespecialiseerd in nationaal en internationaal koel- en vriestransport. Op dagelijkse basis rijden er circa 180 transportcombinaties.

www.dasko.nl

  Nieuwe Mercedes-Benz Antossen 2535 voor Obimex B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Antossen 2535 mogen afleveren aan Obimex B.V. uit Almelo.

Obimex wil toegevoegde waarde creŽren voor haar relaties, opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers door het samenbrengen van producten, mensen, kennis en middelen in de droge afbouwbranche om daarmee een duurzame langdurige relatie en partnership tot stand te brengen gebaseerd op aandacht en vertrouwen. Obimex streeft ernaar om een marktbepalende betrouwbare voorkeurspartner te zijn voor de Nederlandse droge afbouwbranche. Waarbij in de bedrijfsvoering de nadruk ligt op aandacht, maximale samenwerking, het toevoegen van waarde en partnerships met hun relaties, leveranciers en medewerkers.


Bekijk hier de video van de aflevering


www.obimex.nl


  Nieuwe Actros 1840 LS voor Egberts Rubber

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1840 LS mogen afleveren aan Egberts Rubber uit Almelo.

Egberts Rubber is sinds 1938, dť specialist in ontwerp, productie en vulcanisatie van rubber bekleding voor walsen, wielen, rollen en sleeves. Tevens produceren zij technische vormartikelen van rubber, op basis van tekening of voorbeeld. Zij leveren klantspecifiek maatwerk van zowel kleine als grote series, waarbij vele rubberkwaliteiten, diverse hardheden en kleuren mogelijk zijn.


Wij wensen Egberts Rubber veel veilige en rendabele kilometers.


www.egberts-rubber.nl

Nieuwe Antos 1835 L voor H.H. Huuskes B.V.

Foto: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de eerste Mercedes-Benz Antos 1835 L uit een serie voor 2018 mogen afleveren aan H.H. Huuskes B.V. uit Enschede. De Antos is voorzien van een laadbak en laadlift van Brinks CarrosserieŽn. Tevens is de auto voorzien van Frigoblock koeling.

Wij wensen de medewerkers van Huuskes veel veilige kilometers.

www.huuskes.nl

  Nieuwe Actrossen 2858 LS 6x4 voor HLS B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft 4 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2858 LS 6x4 mogen afleveren aan HLS B.V. uit Almelo.


De trucks zijn o.a. voorzien van Brake Assist 4 met afstandsregeling en Stop & Go, elektrische standairco, Gigaspace cabine en het unieke Mercedes- Benz Uptime.


Mercedes-Benz Uptime
De Uptime-service houdt 24 uur per dag de conditie van de trucks van Mercedes-Benz in de gaten. Door continu de technische staat van de truck te meten, kan Uptime ongewenste stilstand voorkomen en blijft het voertuig maximaal inzetbaar. Dit unieke serviceproduct is onderdeel van RoadEfficiency waarmee Mercedes-Benz Trucks een nieuwe stap in rendement zet.


We wensen HLS veel en veilige kilometers.


www.hlstransport.nl 


Nieuwe Actrossen 1845 LS voor Agro World

Foto: Klik hier

Baan Trucks Oldenzaal leverde 2 x Mercedes Benz Actros 1845 LS af aan Agro World uit De Lutte. Het gunstige brandstofverbruik gaf mede de doorslag om weer voor Mercedes Benz te kiezen. Deze trucks zijn o.a. voorzien van afstandsregeling met Stop&Go en de Side Guard Assist. Hiermee wordt de rechterkant van truck en trailer “bewaakt”.

Wij wensen jullie veel en veilige kilometers.

www.agroworld.nl


 

Nieuwe Arocs 4745 LK 10X4 voor Hazewinkel & Slebos B.V.


Foto's: Klik hier


Transportbedrijf Hazewinkel-Slebos te Oldenzaal nam haar eerste Mercedes Benz van Baan Trucks Oldenzaal in ontvangst.
Deze 450 pk Arocs 10x4 is oa uitgerust met Powershift, overdrukcabine, camera, complete asfaltkipper en heeft een GVW van 47 ton.


H & S gefeliciteerd met deze mooie truck.


www.hazewinkelslebos.nl


Nieuwe Actros 1845 LS voor TBTL


Foto's: Klik hier


Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS Lowliner mogen afleveren aan TBTL uit Hengelo.


De Actros is o.a. voorzien van Bigspace cabine, homeline interieur, PPC, Xenon, afstandsregeling met stop & go, airbag en hefschotel.


Gerard, veel succes en veilige kilometers!


  Nieuwe Actros 1840 LS voor H.H. Huuskes B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1840 LS mogen afleveren aan H.H. Huuskes B.V. uit Enschede. De aflevering vond plaats bij het nieuwe logistieke centrum van Huuskes. Dit centrum is gebouwd volgens de meest energiezuinige en milieuvriendelijke richtlijnen.
Onderstaand de link van de nieuwbouw van dit geweldige logistieke centrum: 
www.youtube.be/aqpmTfvM1v8

www.huuskes.nl

  Nieuwe Actros 1845 LLS voor Dekker Transport VOF

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LLS mogen afleveren aan Dekker Tramsport VOF uit Rijssen.

Deze 450 pk trekker is af fabriek voorzien van oa afstandsregeling met Stop & Go, elektrische standairco, Bigspace cabine, etc.


Wij wensen Dekker Transport veel veilige en zuinige kilometers.


www.dekkertransport.eu


Nieuwe Actros 1848 LS Silverstar voor DDL Transport

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LS Silverstar mogen afleveren aan DDL Transport uit Klazienaveen.

Deze Actros wordt slechts in een gelimiteerde oplage geproduceerd en is o.a. voorzien van lederen interieur, afstandsregeling, sideguard assist, PPC Predictive Powertrain Control, fleetboard en standairco.

Wij wensen DDL Transport veel veilige kilometers toe.

  Nieuwe Actrossen 1842 LLS voor West Cargo B.V. Afleveren met code 95. Het kan allemaal bij Baan Trucks. 

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft 4 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1842 LLS mogen afleveren aan West Cargo B.V. in Enschede. De dag van aflevering stond ook in het teken van de praktijktraining code 95. Een mooie samenwerking tussen Baan Trucks, Agere Vakcentrum en West Cargo.


West Cargo gaat voor veiligheid, vandaar dat de trucks zijn uitgerust met het ABA4 veiligheidssysteem. Verder zijn de trucks voorzien van o.a. BigSpace cabine, PPC, elektrische standairco, Xenon, etc. Het gunstige brandstofverbruik en de goede service bij Baan zijn voor West Cargo de redenen geweest om voor de Actros te kiezen. Wij zijn er trots op!


www.westcargo.nl


Nieuwe Actros 1830 L voor Key West Bedding B.V.

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1830 L mogen afleveren aan Key West Bedding B.V. uit Enschede.
De Actros is voorzien van het BDF systeem en laadbakken van Brinks CarrosserieŽn. Wij wensen de medewerkers van Key West Bedding veel veilige kilometers.

  Nieuwe Actros 2663 DNA voor Sallandse Metaalhandel

Foto's: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Actros 2663 DNA mogen afleveren aan de Sallandse Metaalhandel.

630 pk voor de Sallandse Metaalhandel!
Deze Actros 2663 DNA, met Gigaspace cabine, is voorzien van bijna alle opties. 9 tons vooras, lederen bekleding, home-line interieur, elektrische zonnerollo's, ambiente sfeerverlichting, afstandsregeling met Stop & Go, etc.


Alles mooi afgewerkt door Baan Trucks Rijssen. Een prachtig plaatje! 

Nieuwe Fuso 3C13 voor Twente Milieu

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de 3e Fuso 3C13 AMT CC mogen afleveren aan Twente Milieu. De Fuso's zijn voorzien van een kipper met kraan die geleverd is door Brinks CarrosserieŽn. Wij wensen de medewerkers van Twente Milieu veel veilige kilometers.

www.twentemilieu.nlNieuwe Actrossen 1845 LS voor Pultrum Rijssen B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft twee nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 1845 LS mogen afleveren aan Pultrum Rijssen B.V.

Pultrum is een veelzijdige logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Wat uw vraagstuk ook is, zij gaan als krachtige partner graag aan de slag met een passende en innovatieve oplossing.

www.pultrum-rijssen.nl

Nieuwe Actros 1848 LLS voor Twen-Tyre Logistics  B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1848 LLS mogen afleveren aan Twen-Tyre Logistics B.V. uit Vriezenveen. Wij wensen hun veel veilige kilometers.

www.twentyre.com

Nieuwe Actros 1843 MLS voor Makkx Trucking & Transport B.V.

Fotoalbum: Klik hier

Het team van Baan Trucks heeft de 2e Mercedes-Benz Actros 1843 MLS mogen afleveren aan Makkx Trucking & Transport B.V. uit Vriezenveen. Wij wensen de Makkx veel veilige kilometers.Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart