Mercedes-Benz Originele Onderdelen en Ruilonderdelen


Met Mercedes-Benz originele onderdelen rijdt u veilig, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw onderdelen en rijdt u duurzaam. Zelfs tot in de kleinste details blijft uw Mercedes altijd een echte Mercedes. Alle onderdelen worden intensief getest en zijn exact op elkaar afgestemd. Dat geldt ook voor originele onderdelen voor het exterieur van uw voertuig. Dit biedt maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers, want veiligheid staat bij Mercedes-Benz hoog in het vaandel. 


Het spaarzame alternatief
Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs – tot 50% goedkoper. En met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel. Spaarzaam omspringen met natuurlijke hulpbronnen. Dit ligt ons bijzonder na aan het hart: spaarzaam omspringen met beperkte natuurlijke hulpbronnen is vandaag belangrijker dan ooit. 

Mercedes-Benz neemt deze verantwoordelijkheid al vele jaren op zich. Want ook met het gebruik van de originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz beschermen wij onze planeet heel actief en duurzaam door minder energie te verbruiken, minder waardevolle grondstoffen te gebruiken en minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Elk oud onderdeel dat door ons kan worden gerecycleerd, spaart immers de productie van een nieuw onderdeel uit – en daardoor ook energie, arbeid, materiaal en de kosten die daardoor ontstaan. Een voordeel dat zo groot is dat we bijna alle oude onderdelen bij de aankoop of inbouw van een origineel ruilonderdeel als betaling kunnen aanvaarden. Het principe is al even eenvoudig als geniaal en u, u trekt duidelijk de groene kaart.


Download catalogus ruilonderdelen.


Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek
Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid weer aan de hoge eisen van Mercedes-Benz.


Betrouwbaar, voordelig en goed voor het milieu
Waterpomp, dynamo of ruilmotor, de originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz koppelen betrouwbaarheid aan een eerlijke prijs. En ze helpen u ook nog eens het milieu te sparen.Voor zakelijke klanten: Mercedes-Benz WebParts
Speciaal voor bedrijven biedt Mercedes-Benz WebParts de online besteldienst als extra service. Wij bieden u als zakelijke klant de mogelijkheid om 24 uur per dag Mercedes-Benz originele onderdelen op te zoeken en te bestellen.

Lees verder 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart