074 290 0900

Onderdelen & accessoires

Voor de particuliere en zakelijke klant!
Originele Mercedes-Benz onderdelen

Met Mercedes-Benz originele onderdelen rijdt u veilig, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw onderdelen en rijdt u duurzaam. Zelfs tot in de kleinste details blijft uw Mercedes altijd een echte Mercedes. Alle onderdelen worden intensief getest en zijn exact op elkaar afgestemd.  

Onderdelen bestellen

Klanten kunnen originele Mercedes-Benz onderdelen bij Baan Trucks bestellen. Het ook mogelijk om dit online te bestellen door gebruik te maken van WebParts. Bij Baan Trucks kunt u terecht voor nieuwe onderdelen en ruilonderdelen.


 

Partslink24

Het originele onderdelen bestelplatform Partslink24 maakt het mogelijk om voor 36 verschillende merken originele onderdelen te bestellen via 1 systeem. Het is nu ook mogelijk voor u bij Baan Trucks via Partslink24 te bestellen. Mercedes-Benz accessoires

Mercedes-Benz is hét merk waarmee u, uw gevoel voor kwaliteit en stijl kunt onderstrepen. Voor een nog persoonlijkere uitstraling kunt u kiezen voor Mercedes-Benz originele accessoires en producten uit de Mercedes-Benz collection.