Onderhoud wegen en groen

Bij het onderhoud van wegen en groen zijn veiligheid, ergonomie, milieuvriendelijkheid en efficiëntie belangrijk. Als professionele werktuigdrager voor het onderhoud van wegen en groen introduceert de Unimog nieuwe standaards op dit gebied. Er zijn goede redenen om de nieuwe Unimog als werktuigdrager in te zetten. 


Het nieuwe, intuïtieve bedieningsconcept en de innovatieve, nieuw ontwikkelde synergetische aandrijving, waarmee rijdend kan worden omgeschakeld tussen traploos hydrostatisch aandrijven van 0 tot 50 km/u en mechanisch aandrijven tot 90 km/u. De nieuwe zuinige motoren uit de Blue Efficiency Power-generatie zorgen veer een laag brandstofverbruik en minimale schadelijke emissies.


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showroomsUiteraard houdt de nieuwe Unimog al zijn conceptvoordelen in stand; met meer dan 1.000 snel uitwisselbare werktuigen neemt de allrounder heel het jaar door taken op zich, waarvoor anders meerdere voertuigen nodig zouden zijn.
Hulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700
 

Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart