De nieuwe Actros tot 250 ton

De nieuwe dimensie in zwaar transportMet de nieuwe Actros tot 250 ton komt een trekker op de weg die consequent is ontwikkeld en gebouwd voor het transporteren van erg zware en omvangrijke lasten. Hij zet normen op het vlak van comfort, voertuigprestaties en flexibiliteit en vertegenwoordigt hierdoor een nieuwe dimensie in het zwaar transport. Op het eerste zicht, bij iedere rit en in de pauzes daartussen – met zijn nieuwe cabines biedt hij precies het arbeids- en wooncomfort, dat u nodig heeft in het zwaar transport. Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, de standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en bijvoorbeeld de turbo-retarder-koppeling beschikt hij over een krachtige, uiterst belastbare aandrijving die steeds precies de prestaties levert, die de praktijk in het zwaar transport ervan verlangt.

En om deze enorme kracht ook betrouwbaar te kunnen gebruiken, hebben wij de nieuwe Actros tot 250 ton uitgerust met een bijzonder robuuste onderstel-, vering- en chassisconstructie, die het geleverde vermogen ook bij een maximale belasting nauwkeurig op de weg brengt.


Hulp van een expert?
U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showroomsVoor een maximale flexibiliteit en toepassingsgerichtheid zorgt het omvattende aanbod uitrustingen en speciale modellen, dat voor praktisch elke toepassing een perfect geconfigureerd voertuig biedt. Stap in en ontdek de nieuwe dimensie in het zwaar transport. Voor aanvullende informatie over de Actros SLT klik op de onderstaande button

Lees verder
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart