De nieuwe Actros tot 250 ton

De nieuwe dimensie in zwaar transport Met de nieuwe Actros tot 250 ton komt een trekker op de weg die consequent is ontwikkeld en gebouwd voor het transporteren van erg zware en omvangrijke lasten. Hij zet normen op het vlak van comfort, voertuigprestaties en flexibiliteit en vertegenwoordigt hierdoor een nieuwe dimensie in het zwaar transport. Op het eerste zicht, bij iedere rit en in de pauzes daartussen – met zijn nieuwe cabines biedt hij precies het arbeids- en wooncomfort, dat u nodig heeft in het zwaar transport. Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, de standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en bijvoorbeeld de turbo-retarder-koppeling beschikt hij over een krachtige, uiterst belastbare aandrijving die steeds precies de prestaties levert, die de praktijk in het zwaar transport ervan verlangt.

En om deze enorme kracht ook betrouwbaar te kunnen gebruiken, hebben wij de nieuwe Actros tot 250 ton uitgerust met een bijzonder robuuste onderstel-, vering- en chassisconstructie, die het geleverde vermogen ook bij een maximale belasting nauwkeurig op de weg brengt.


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showrooms


Proefrit reserveren
Voor een maximale flexibiliteit en toepassingsgerichtheid zorgt het omvattende aanbod uitrustingen en speciale modellen, dat voor praktisch elke toepassing een perfect geconfigureerd voertuig biedt. Stap in en ontdek de nieuwe dimensie in het zwaar transport.Voor aanvullende informatie over de Actros SLT klik op de onderstaande button

Lees verder

Hulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!

Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700

Een visuele impressie van de nieuwe Mercedes-Benz Actros SLTWilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart