InternationaalWie vooraan wil rijden, heeft een voertuig nodig dat uitstekende prestaties op de weg en in de boekhouding levert. En dat is precies waar de Actros in uitblinkt. Omdat hij een maximum aan comfort biedt. Omdat u dankzij de vele brandstofbesparende, technische innovaties en perfect op elkaar afgestemde services rendabel de weg op kunt.


De Mercedes-Benz Actros
Perfect afgestemd op de eisen van de toekomst. Uw toekomst. Van de bumperspoiler via de grille tot boven op het dak: het fraaie interieurdesign, specifiek voor het langeafstandsvervoer, verleent de nieuw ontwikkelde Actros een visuele en nieuwe dimensie. Tegelijkertijd geeft het op indrukwekkende wijze uiting aan zijn innerlijke kwaliteiten. Zoals de lichte, aangename sfeer en de duidelijke scheiding van werkplek en woonruimte. Met zijn toepassingsgerichte cabines krijgen werken, wonen en slapen in het langeafstandsvervoer met de nieuwe Actros nooit eerder vertoonde dimensies: alle 2500 mm brede cabines hebben standaard een vlakke vloer. De stahoogte tussen de stoelen is tot 2,13 m. Ook is er duidelijk meer ruimte en opbergruimte dan bij het vorige model. De 2300 mm brede cabines worden afgestemd op het geplande gebruik met optioneel een doorlopend vlakke vloer of zijn met motortunnel in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar.


EfficiŽnter dan ooit
Om een hoog rendement mogelijk te maken, hebben we de nieuwe Actros met talrijke brandstofbesparende innovaties en bijzonder zuinige motoren uitgerust: de Euro V-motor verbruikt tot 7% minder brandstof dan zijn voorganger. Bovendien kan de nieuwe Actros niet alleen met Euro V- en EEV-motoren uitgerust worden, maar is hij een van de eerste trucks die beschikbaar is met motoren die al aan Euro VI voldoen – die ook nog eens tot 4% minder verbruiken dan hun Euro V-voorgangers.Gloednieuw is Predictive Powertrain Control – een innovatief systeem dat bij het schakelen rekening kan houden met het verloop van de weg en met komende beklimmingen en dalingen, en dat zo het verbruik met nog eens 3% kan verminderen. De bijzonder lage totale kosten van de nieuwe Actros zijn niet alleen te danken aan de innovatieve techniek, maar ook aan op uw behoeften afgestemde services en diensten: van het telematicasysteem FleetBoardģ en CharterWay Complete Service over aantrekkelijke leasing-, financierings- en verzekeringsformules tot rijopleidingen voor een zuinigere rijstijl. Allemaal voor lagere kosten en meer winst.


Extra zwaar transport: de Mercedes-Benz Actros SLTOmdat hij gemakkelijk, veilig en soepel rijdt. En omdat hij u dankzij de uitgebreide uitrustings- en uitvoeringsmogelijkheden voor elke
inzet in het internationaal transport een perfect geconfigureerd voertuig biedt. Ook in het zwaartransport kan de Actros uitstekend uit de voeten. Met de Actros SLT beschikt u over een trekker die speciaal is ontwikkeld voor het vervoer van bijzonder zware en grote lading en die zich kenmerkt door een optimale afstemming op de inzet, robuustheid en flexibiliteit.


Voor aanvullende informatie klikt u in het linker menu op het betreffende model.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart