Econic.

Het concept Econic: de mens staat centraalDe steden groeien. De eisen aan mobiliteit, logistiek, milieu en kwaliteit van leven ook. Ons antwoord daarop is een vrachtwagen die aan deze eisen kan voldoen. Die een groot vermogen heeft en efficiënt is en tegelijkertijd maximale veiligheid voor alle verkeersdeelnemers biedt. Die duurzame oplossingen voor de toenemende uitstootbelastingen in dichtbevolkte gebieden levert en voor optimale werkomstandigheden voor chauffeur en bemanning zorgt.


Verantwoordelijkheid die de Econic in de praktijk brengt. Met sterke aandrijflijn, grote opbouwvriendelijkheid en de doorslaggevende veiligheid-Plus door de unieke DirectVision-cabine met panoramaruit en slimme assistentiesystemen. Met ergonomisch in- en uitstappen, intuïtief gerangschikte controle- en bedieningsorganen en niet in de laatste plaats ook door de optioneel leverbare aardgasmotor – voor vrij rijden in milieuzones. Samen vooruit kijken.


Hulp van een expert?
U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Contactgegevens Baan Trucks

Bezoek een van onze showrooms


Voor aanvullende informatie over de Econic klikt u op de onderstaande button


Lees verder
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart