Atego.

Distributietransport. 6,5–16 ton.De nieuwe norm in het distributietransport

Met nieuwe motoren, talrijke nieuwe technische maatregelen en uitrustingen brengt de Atego meer waarde, gebruiksmogelijkheden en efficiënte in het distributietransport.


Waarde: De Atego benadrukt nog meer wat van belang is – omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt: de hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en duurzame constructie.

Gebruik: De Atego is dankzij talrijke verdere uitrustingen perfect voor het gebruik in het distributietransport en geheel afgestemd op de eisen van deze sector. Nóg meer ergonomie en comfort, krachtige Euro VI-motoren, Mercedes PowerShift 3 en nog veel meer staan garant voor een indrukwekkende rijervaring.


Hulp van een expert?
U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showroomsEfficiëntie: Een lager verbruik tot 5%*, lagere onderhoudskosten en FleetBoard® EcoSupport zijn slechts enkele voorbeelden bij de Atego – zo wordt bij elke levering voor een exta portie efficiëntie aan boord gezorgd.


Nieuw exterieurdesign

Het nieuwe markante uiterlijk van de Atego spreekt duidelijke taal. Van de bumper en het standaard dagrijlicht tot de aerodynamische belijning en het dak is alles nieuw, past alles als gegoten en is alles typisch Mercedes-Benz.

* Bij ritten in het stadsverkeer valt de brandstofbesparing wat lager uit dan bij ritten op provinciale en snelwegen.


Voor aanvullende informatie over de Mercedes-Benz Atego klik op de onderstaande button 


Lees verder


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart