De Antos


Een nieuwe truckklasse voor een nieuwe tijd

De nieuwe Antos. Een mijlpaal en tegelijkertijd de maatstaf voor de toekomst. Een volledig nieuwe truckklasse die speciaal voor het distributietransport vanaf 18 ton is ontwikkeld om aan de wensen van uiteenlopende branches te kunnen voldoen. Zodat u uw dagelijks werk in bijvoorbeeld de levensmiddelenbranche, handel, expeditie, brandstoflevering en tank-/silotransport nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Verantwoordelijk daarvoor zijn praktische en comfortabele cabines, snel reagerende en dynamische aandrijflijnconfiguraties en Euro VI-motoren. Uiteraard met een laag verbruik en lage emissies. Voor veilig en solide rijgedrag. Bovendien gaat dat gepaard met lage reparatie- en onderhoudskosten, een opbouwvriendelijk chassis en een uitgebreid aanbod oplossingen. Daartoe behoren ook speciale modellen voor transporten waarbij laadvermogen en volume allesbepalend zijn.

Contactgegevens Baan Trucks

Bezoek een van onze showrooms

Proefrit reserveren


Voor het zware distributietransport vanaf 18 t

Kortom: maak kennis met een truck die niet alleen een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk heeft, maar die ook volledig op de toekomst is gericht. Een truck die vooral in het distributietransport vanaf 18 ton praktijkgerichte oplossingen biedt. De nieuwe Antos. Stap in om kennis te maken met de nieuwe klasse in het zware distributietransport


Voor aanvullende informatie over de Mercedes-Benz Antos klik op de onderstaande button 


Lees verderHulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700

 Een visuele impressie van de Mercedes-Benz Antos

 

 Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk  contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart