De nieuwe Actros.

Distributietransport. 18–40 ton.Bereid om de grenzen te verleggen.
Een truck die nu al kan waar anderen nog over praten. De nieuwe Actros voldoet beter dan ooit aan de steeds strengere eisen voor het zware distributietransport. Met meer efficiŽntie. Met uniek comfort. En perfecte betrouwbaarheid.

Hiervoor hebben we de nieuwe Actros uitgerust met geavanceerde technische innovaties die het brandstofverbruik aanzienlijk verlagen, de inzetbaarheid en veiligheid verder verhogen en de chauffeur bij het zware distributietransport nog beter ondersteunen. De nieuwe Actros onderscheidt zich door unieke, geavanceerde connectiviteitsoplossingen en perfect op elkaar afgestemde, intelligente assistentiesystemen. Dankzij de uitstekende configuratie en hoge efficiŽntie is de nieuwe Actros de ideale truck voor het zware distributietransport.


Werkplek Actros.

Comfort en werk in perfecte harmonie.Comfort is meer dan alleen luxe. Het is ons antwoord op de steeds zwaardere eisen die worden gesteld aan de werk- en rijomstandigheden in het zware distributietransport. Modern, ergonomisch, praktisch, motiverend en, niet in de laatste plaats, efficiŽntieverhogend. Of u nu chauffeur of ondernemer bent: we zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van de werkplek in de nieuwe Actros. De werkplek staat garant voor de beste werk- en rijomstandigheden voor de chauffeur. En dankzij een slimme verbinding tussen de chauffeur en uw transportonderneming kan de efficiŽntie van uw logistieke processen aanzienlijk worden verhoogd.


Hulp van een expert?
U bent natuurlijk altijd welkom in ťťn van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ťťn van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Contactgegevens Baan Trucks

Bezoek een van onze showrooms


Voor aanvullende informatie over de Actros klikt u op de onderstaande button


Lees verder
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart