Distributie

Voor het distributietransport gelden heel eigen wetten. Met de Atego voor het distributietransport van 6,5 tot 16 ton en de Antos voor het distributietransport vanaf 18 ton krijgt u de beschikking over modellen waarmee u optimaal bent voorbereid op de eisen die aan deze branche worden gesteld.Zo voldoet u met de Atego bijvoorbeeld aan de eisen van de hoveniersbranche, het meubeltransport, het koeltransport of de stukgoeddistributie. En met de Antos kunt u uw werkzaamheden in het levensmiddelentransport, in het koeltransport, bij de stukgoed- en drankendistributie, in de tank- en silobranche of overal waar het om zeer grote volumes gaat, op uiterst efficiënte wijze uitvoeren.


Beide modelseries overtuigen niet alleen door hun comfortabele werkplek maar ook door precies afgestelde en op de inzet afgestemde voertuigconfiguraties, brandstofbesparende en efficiënte techniek, alsmede aantrekkelijke services waarmee het totaalrendement verder kan worden verhoogd.


Voor aanvullende informatie klikt u op het betreffende model aan de linkerzijde van deze pagina


Hulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700

Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart