De Atego

Een echte professional in de bouw
Of u uw geld in de bouw nu verdient met een bakwagen, driezijdige kipper of afzetcontainerwagen, de nieuwe Atego overtuigt in elk opzicht.


Nieuw exterieurdesign
Het nieuwe markante uiterlijk van de Atego spreekt duidelijke taal. Van de bumper en het standaard dagrijlicht tot de aerodynamische belijning en het dak is alles nieuw, past alles als gegoten en is alles typisch Mercedes-Benz

Gebruik: De Atego is dankzij talrijke verdere uitrustingen perfect voor het gebruik in het distributietransport en geheel afgestemd op de eisen van deze sector. Nóg meer ergonomie en comfort, krachtige Euro VI-motoren, Mercedes PowerShift 3 en nog veel meer staan garant voor een indrukwekkende rijervaring.


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showrooms


Proefrit reserverenEfficiëntie: Een lager verbruik tot 5%*, lagere onderhoudskosten en FleetBoard® EcoSupport zijn slechts enkele voorbeelden bij de Atego – zo wordt bij elke levering voor een exta portie efficiëntie aan boord gezorgd.


Waarde: De Atego benadrukt nog meer wat van belang is – omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt: de hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en duurzame constructie.


Voor aanvullende informatie over de Mercedes-Benz Atego klik op de onderstaande button 


Lees verder


Hulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700

 Een visuele impressie van de Mercedes-Benz Arocs

 

 Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk  contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 * Bij ritten in het stadsverkeer valt de brandstofbesparing wat lager uit dan bij ritten op provinciale en snelwegen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart