De Arocs

De nieuwe kracht in de bouw

De nieuwe Arocs verenigt kracht, robuustheid en efficiŽntie op unieke wijze en zet daarmee het al meer dan 110 jaar durende succes van Mercedes-Benz bouwvoertuigen op imponerende wijze voort. Sterker: hij stuurt de traditie met innovatieve, baanbrekende technologieŽn de toekomst in en laat bij elke toepassing zien waar hij vandaan komt en waarvoor hij ontwikkeld is. Met zijn krachtige, hoog belastbare aandrijflijnconfiguraties kunt u elke rijsituatie aan. Want de Arocs brengt ook bij zware inzet het hoge vermogen betrouwbaar op de weg. Daarvoor zorgt de robuuste, solide constructie van onderstel, vering en chassis, die ook de zwaarste belastingen aan kan.


De efficiŽntie van de Arocs vormt een solide basis voor het succes van uw onderneming. Naast het lage verbruik van de standaard Euro VI-motoren zorgen ook de lange levensduur van de onderdelen, de geringe reparatie- en onderhoudskosten, de grote opbouwvriendelijkheid en de vele uitrustingen voor alle toepassingen in het bouwverkeer voor een uiterst rendabele inzet. 


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek een van onze showrooms


Proefrit reserverenKortom: de Arocs levert dat, wat de praktijk vereist. Op de bouwplaats. En op de weg. Stap in en ervaar zelf de nieuwe kracht in de bouw.


Voor aanvullende informatie over de Mercedes-Benz Arocs klik op de onderstaande button 


Lees verder


Hulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in ťťn van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ťťn van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Stephan Veldhuis

Verkoopleider trucks
Email: s.veldhuis@baantwente.nl
Tel: 06 - 51587898

Gerralt Kamermans

Verkoopadviseur trucks
Email: g.kamermans@baantwente.nl
Tel: 06 - 82092929

Mark van Oostrum

Verkoopadviseur trucks
E-mail: m.vanoostrum@baantwente.nl
Tel: 06 - 12057700

 Een visuele impressie van de Mercedes-Benz Arocs

 

 Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk  contact met u op. 


Uw gegevens


 
 
 


Uw vraag/opmerking
Vult u hieronder uw vraag of opmerking in. Wanneer nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart