Bouw.Voor elke inzet, op de bouwplaats én op de weg ernaartoe. De uitvoeringen van de Atego en Arocs – variërend van bakwagens tot betonmixers – zijn ware professionals voor de bouw. Door hun veelzijdigheid bieden ze namelijk voor praktisch elke taak en elk segment van de bouw een optimale oplossing.


Dankzij de hoge kwaliteit, uitstekende betrouwbaarheid en duurzaamheid overtuigt de Atego van 7,5 tot 16 ton in de bouw. De Arocs van 18 tot 250 ton is de specialist voor zware toepassingen. Het hoge vermogen zorgt zowel in het terrein als op de weg voor een optimale aandrijving. Met de krachtige aandrijflijnconfiguraties en robuuste onderstel-, verings- en chassisconstructie is hij alle rijsituaties de baas.


Bovendien zorgen de Atego en Arocs met hun zuinige Euro VI-motoren, lange levensduur van vele componenten, lage reparatie- en onderhoudskosten en hoge opbouwvriendelijkheid voor een hoog rendement.


Kortom: Mercedes-Benz levert wat in de praktijk vereist wordt. Op de bouwplaats én op de weg ernaartoe. Overtuig uzelf.

 

Voor aanvullende informatie klikt u op het betreffende model aan de linkerzijde van deze paginaHulp van een expert?

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Contactgegevens verkoop


Vestigingen en openingstijden

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart