Afleveringen trucks

 

Hertgers Transport en Expeditie BV heeft inmiddels alweer de 4e Mercedes-Benz in ontvangst genomen. Een Actros 1845 LS.


Het begon met een demorit, waarbij men onder de indruk was van de vele nieuwe technieken, die de Actros 5 aan boord heeft en natuurlijk het brandstofverbruik. Uiteindelijk heeft Hertgers een zeer complete truck samengesteld…..

  • Voor het comfort Active Drive Assist met Servotwin besturing, Standairco af fabriek, LED/Ambient interieurverlichting, MultiMedia Cockpit.
  • Voor de veiligheid Sideguard Assist, Afstandsregeling met Stop & Go, Airbag, Xenon met Intelligent Light, MirrorCam
  • Voor extra brandstofbesparing PPC, Trucknavigatie met verkeersbordenherkenning


Hertgers Transport en Expeditie BV staat voor internationale weg-zee-luchttransporten binnen en buiten Europa. Maar ook voor spoed, dedicated, groupage, gevaarlijke stoffen (ADR inclusief klasse 1), exceptioneel, temperatuur gecontroleerd, volume transport en een eigen opslagruimte.


Hertgers Transport en chauffeur Anton, gefeliciteerd en vele veilige en zuinige kilometers !

www.hertgers.nl


Foto's: Klik hier

 

Baan Trucks Hengelo heeft deze nieuwe Actros 5 mogen afleveren aan Carel Lurvink BV te Enschede.


Carel Lurvink BV is een toonaangevende groothandel in schoonmaak-, schilder- en veiligheidsartikelen. Een modern bedrijf, gericht op duurzaamheid en veiligheid. 


De nieuwe Actros 5 sluit hier perfect op aan. De MirrorCam zorgt voor meer en beter zicht, maar ook voor brandstofbesparing. Het nieuwe PPC anticipeert op het wegennet, waardoor een verdere besparing op brandstof en CO2 gerealiseerd kan worden.


Deze nieuwe Actros is de eerste Mercedes-Benz in de vloot.


Vele veilige en zuinige kilometers toegewenst. 

www.carellurvink.nl


Foto's: Klik hier


 Het team van Baan Trucks heeft de eerste van drie Fuso Canter 3C13 4x2 mogen afleveren aan Gemeente Enschede (Onderhoud Enschede).

De gehele opbouw inclusief kranen is verzorgd door Brinks CarrosserieŽn. Door de kleine draaicirkel van de Fuso en de Duonic automaat is het voertuig ideaal geschikt voor onderhoud in binnen stedelijke gebieden.

Wij wensen de medewerkers van Gemeente Enschede veel veilige kilometers.

www.enschede.nl

Foto's: Klik hier

 Het team van Baan Trucks heeft deze Mercedes-Benz Antos 2536 L ENA 6x2 mogen afleveren aan RRS Nederland.

De gehele opbouw is verzorgd door DHM in Wolvega.

Riool Reinigings Service RRS is opgericht op 1 januari 1972. In de afgelopen 47 jaar hebben zij natuurlijk veel kennis en ervaring opgedaan. Inmiddels mogen ze zich zelfs marktleider noemen. Daar zijn ze trots op, maar hun blik blijft op de toekomst gericht. Ze blijven investeren, zowel in mensen als in techniek, om u optimale service te bieden. Riool Reinigings Service RRS biedt u de zekerheid van ruim 45 jaar know how en van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Riool Reinigings Service RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd. Geen stress Bel RRS 085-0483217

Wij wensen de medewerkers van RRS veel veilige kilometers.

www.rrs.nl

Foto's: klik hier 

 Het team van Baan Trucks heeft de eerste van twee Mercedes-Benz Actros 2146 LS 4x2 trekkers met BigSpace cabine voorzien van MirrorCam mogen afleveren aan Baks Logistiek.

De Actros is voorzien Blower en hydrauliek van RTI. Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep.

Baks Logistiek werkt met hart voor haar klanten, medewerkers en het milieu. Zij rijden in binnen- en buitenland voor zowel de lokale boer als de multinational. Door het opbouwen van langdurige relaties, een modern wagenpark en hun focus op kwaliteit is Baks Logistiek al jaren een begrip in het tanktransport. De medewerkers van Baks zijn kwaliteitsbewust, goed opgeleid en gemotiveerd. Zij vinden namelijk dat hun medewerkers en materieel het visitekaartje van Baks zijn, daarom werken zij volgens de laatste richtlijnen en streven zij naar continu verbetering van kwaliteit.

Wij wensen de medewerkers van Baks veel veilige en rendabele kilometers.

www.baks-logistiek.nl 

Foto's: Klik hier

 Het team van Baan Trucks heeft de eerste van drie Mercedes-Benz Actros 1824 L 4x2 voorzien van MirrorCam mogen afleveren aan Huuskes.

De Actros is voorzien van Frigoblock koeling en laadbak en laadklep van Brinks CarrosserieŽn.

Huuskes is de maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland. Elke dag bereiden zij met een groot aantal betrokken medewerkers gezonde en smakelijke maaltijden. Naast deze maaltijden leveren zij ook de boodschappen bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen in heel Nederland. Al sinds 1956.

Wij wensen de medewerkers van Huuskes veel veilige kilometers.

www.huuskes.nl 

Foto's: Klik hier

 Het team van Baan Trucks heeft deze Mercedes-Benz Arocs 3340 6x4 mogen afleveren aan Betonpompbedrijf Nijwa BV.

De gehele opbouw is verzorgt door Meskens Trucks met een Liebherr betonpomp.

Betonpompbedrijf Nijwa BV is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel ten behoeve van allerlei toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw (inclusief hoogbouwprojecten), agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw. Naast het verpompen van betonmortel voor bedrijfsvloeren, funderingen, wanden en kolommen is het verpompen van betonmortel voor complexe onderwaterstorten ook ťťn van de specialiteiten. Betonpompbedrijf Nijwa is echter niet alleen gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel, maar ook in het produceren en aanbrengen van vloeispecie-werkvloeren en isolerende schuimbeton vloeren. Hiervoor beschikken ze over speciale installaties die compleet geautomatiseerd schuimbeton of vloeispecie op de bouwlocatie produceren. De creativiteit, innovativiteit en het meedenken met opdrachtgevers zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Betonpompbedrijf Nijwa BV.

Wij wensen de medewerkers van Nijwa veel veilige kilometers.

www.nijwapompen.nl

Foto's: Klik hier


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart