De Canter. Made for business. | FUSO - Een merk van Daimler


Uw partner voor alle branches. De Canter maakt zich overal nuttig - van de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector.Eén Canter, legio mogelijkheden. Ongeacht waarvoor u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd.
Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.


Milieubewust en zuinig. 

Dankzij het efficiëntiepakket ECOFFICIENCY zorgt de Canter voor een brandstofbesparing tot 9 % ten opzichte van het vorige model. Bovendien biedt FUSO met de Canter Eco Hybrid de eerste hybride vrachtwagen aan die zich terugbetaalt. Deze vrachtwagen bewijst wereldwijd dagelijks hoe efficiënt hij is. De innovaties zorgen er namelijk voor dat u elke rit zo rendabel mogelijk onderweg bent.


Visie op vooruitgang standaard. 

Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met één doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien.


Meer informatie over onze modellen

Klik voor meer informatie in de menubalk aan de linkerzijde van deze pagina op het toepassingsgebied en ontdek de eindeloze configuratiemogelijkheden die geboden worden.


Hulp van een expert

U bent natuurlijk altijd welkom in één van onze vestigingen. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met één van onze experts. Wij staan dagelijks voor u klaar!


Bezoek de landelijke website


Contactgegevens Baan Trucks


Bezoek één van onze showroomsPersonenwagens Bestelwagens Trucks Smart