074 290 0900


Fuel Duel EcoBooster

Met de introductie van de tweede generatie motoren ťn een geheel vernieuwde aandrijflijn luidt Mercedes-Benz een nieuwe fase van de succesvolle Mercedes-Benz Fuel Duel in. De komst van de tweede generatie motoren, zorgde al voor een verbruiksreductie van 3%. Met de nieuwe aandrijflijn is Mercedes-Benz Trucks erin geslaagd weer 3% minder verbruik te realiseren en daarmee ook de uitstoot van CO2 tot een minimum te beperken. In vergelijking met de eerste Actros Fuel Duel in 2010, is het brandstofverbruik al 16% gereduceerd. De constante doorontwikkeling bij Mercedes-Benz Trucks heeft ons de onbetwiste kampioen brandstofefficiency gemaakt ťn gehouden! Aan de basis van de recente verbetering staat een nieuwe Mercedes PowerShift 3 versnellingsbak met een geoptimaliseerd oliecircuit en gladdere en lichtere tandwielen. Hierdoor is er minder wrijving. Ook heeft PPC een upgrade gehad en werken de stuurpomp en de dynamo nu nog efficiŽnter. Kortom, als het begrip TCO in een verkoopgesprek wordt aangehaald, heb je nog steeds een ijzersterk verhaal!

  Blomberg in cijfers

Het RoadEfficiency event in Blomberg was een doorslaand succes. We kregen op zowel de workshop als de truckdrive louter positieve reacties. De Actros EcoBooster liet in de praktijk zien heel zuinig te zijn en daar uitstekende rijprestaties tegenover te zetten. Een kleine terugblik in cijfers:

 
 
  • 220 klanten op 6 evenementen
  • Ruim 15.000 verreden kilometers
  • Gemiddelde rijstijlwaardering 7,9
     
 
  • Laagste verbruik 21,7 liter
  • Hoogste verbruik 36,9 liter
  • Beste rijstijlwaardering 9,79
    (Eric Zandbergen)


  Van papier naar praktijk

De nieuwe Fuel Duel animatie vat simpel samen waar het om draait. De praktijk van de klant, want op papier kan iedereen wel zeggen de zuinigste te zijn. Bekijk hier de animatie en deel hem met potentiŽle Fuel Duel klanten!

 
 
    Aanschaf EcoBooster

De Actros EcoBooster is de absolute kampioen op het gebied van brandstofverbruik. Met de EcoBooster pick-one-for-free actie is het bovendien nu tijdelijk* mogelijk om de Actros extra voordelig aan te schaffen. Dankzij een gratis SDL-, Fuel Focus of Safety Pakket wordt het wel heel interessant om voor de Actros te kiezen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. Klik op de button voor hun contactgegevens. 

   * De actie heeft betrekking op Actros voertuigen uit productie januari, februari, maart 2017.