MB Truck TrainingHaal het beste uit uw Truck

Het rendement van de moderne transportonderneming staat flink onder druk. Stijgende brandstofprijzen, scherpe vervoerstarieven, alsmaar strengere milieueisen: het wordt steeds lastiger om een gezond rendement uit uw wagenpark te halen.
Om het beste uit uw Mercedes truck te halen bieden wij u 5 specifieke gecertificeerde MB Truck Trainingen aan.
Met de MB Truck Training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. In de praktijk leidt dit doorgaans tot een blijvende brandstofbesparing van 3 tot 5 procent. Dat is dus pure winst voor uw onderneming en een schoner milieu door reductie van CO2 uitstoot.


Nascholing code 95
Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Maar niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs optimaal worden bijgeschoold heeft Baan Trucks een training opgezet met Agere Vakcentrum. De instructeurs zijn speciaal opgeleid om voor u de best mogelijke MB Truck Training te verzorgen.


De meerwaarde van MB Truck Training

  • Rijstijltrainingen met de nieuwste Mercedes-Benz Truck
  • Door Mercedes-Benz opgeleide instructeurs
  • Altijd actuele kennis van het voertuig
  • Kostenbesparend
  • De MB Truck Training kan mee tellen voor de code 95


Kostenbesparend
Een MB Truck Training kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af. Genoeg redenen om snel te starten!MB Truck Training
Bij de aanschaf van een Mercedes Benz Truck bij Baan Trucks ontvangt u een aanbieding van de MB Truck Training ter waarde van € 375,- voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), eventueel geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.
Indien u meerdere chauffeurs hiervoor wil gaan opleiden kunnen wij een gepaste aanbieding maken. Indien u groepen chauffeurs wil gaan opleiden bestaat hiervoor ook de mogelijkheid om groepsgewijs een praktijktraining te volgen. Agere Vakcentrum kan ook meerdere theorietrainingen aanbieden t.b.v. code 95.


Contactgegevens:

Wouter Kamp

074 - 2900 900

06 - 1003 2035 

E-mail


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart