Orlaco Cornereye

Nu met 10% korting!

 

Krijg blinde hoeken rondom trucks optimaal in beeld met het nieuwe revolutionaire cameramonitorsysteem CornerEye. Digitale technologie en een doeltreffende toepassing komen samen in dit unieke camerasysteem. CornerEye dekt een zichtveld af dat de gestelde zichtklassen V en VI ruimschoots passeert.


Het systeem heeft een groothoeklens dat gecombineerd met de nieuwste technologieën een zichtveld van 270° oplevert. Revolutionair in de truckbranche, want met dit systeem kan elke truckbouwer in aanmerking komen voor ontheffing van de trottoir- en frontzichtspiegels, volgens spiegelrichtlijn R46. Met CornerEye heeft u volledig en gedetailleerd beeld van de omgeving, continu en real time! De HD-camera brengt elk detail in zicht op de HD-monitor met hoge resolutie.


Vergroot de veiligheid

Bevorder de veiligheid voor de chauffeur en de andere weggebruikers. Reduceer het aantal schades en ongelukken door de blinde hoeken goed in beeld te krijgen. Het extra paar ogen dat ook in het donker en bij slecht weer scherp blijft, dankzij de hoge lichtgevoeligheid. Zelfs in de meest extreme koude en grillige omstandigheden. De camera is waterdicht IP69K en schok- en vibratiebestendig.


Conform automotive eisen

Het systeem is speciaal ontworpen voor vrachtwagens en zware machines. Een robuust design conform de strenge automotive eisen. Geproduceerd volgens de erkende kwaliteitsstandaarden ISO/TS 16949:2009 en ISO 9001:2008 en in lijn met de CE-markering. Eveneens goedgekeurd volgens de veeleisende R10. Het systeem stoort niet en kan niet gestoord worden door elektromagnetische velden. Met de ontwikkeling van dit systeem blijft Orlaco trouw aan haar visie om blinde hoeken in beeld te brengen en zet hiermee de nieuwe standaard.


Techniek

Een CornerEye-systeem van Orlaco bestaat uit een camera (invoer), een speciale camerahouder, aansluitkabel (doorvoer) en een monitor (uitvoer). Alle CornerEye-systemen zijn 4-polig + coax (DigiCoax) uitgerust: met een Orlaco 4-polige DigiCoax HMOS camera, een Orlaco 4-polige DigiCoax kabel en een HD HLED Orlaco-monitor met een 4-polige DigiCoax videokabel.Iedere Orlaco HLED monitor beschikt over twee vaste kabels: één DigiCoax videokabel voor het aansluiten van de HMOS camera en één voedingskabel. Elk systeem wordt gevoed door de monitor door twee voedingsdraden aan te sluiten op de voeding van het voertuig.


CornerEye camera

Orlaco gebruikt voor het CornerEye systeem een 180º HMOS camera. Deze Orlaco HMOS camera zit in een door Orlaco speciaal ontworpen houder die eenvoudig te bevestigen is aan het voertuig. Omdat we te maken hebben met verschillende hoogtes en type trucks raden wij aan contact met Orlaco op te nemen voor advies. Orlaco beschikt over een montageoplossing voor elk merk en type.Kabels

De DigiCoax kabels zijn speciaal door Orlaco ontwikkeld en beschikken over zeer goede eigenschappen. De 4-polige + coax kabels kunnen worden gebruikt bij elk Orlaco 4-polig DigiCoax zichtsysteem en zijn in diverse lengtes verkrijgbaar.


Monitor

Orlaco beschikt over een 10 inch HD automotive HLED monitor en zijn alleen beschikbaar als opbouwmonitor. De opbouwmonitoren kunnen eenvoudig worden bevestigd door middel van verschillende multiverstelbare houders op het dashboard, A-stijl of elders in de cabine.
Contactgegevens werkplaatsen: Maak nu een afspraak!


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart