Mercedes-Benz Truckvlogger geeft unieke kijk vanachter het stuur


Maak kennis met Dennis. Dennis Ton om preciezer te zijn. De 54-jarige, doorgewinterde vrachtwagenchauffeur uit het Zuid-Hollandse Oostzaan is onlangs verkozen tot heuse Truckvlogger voor Mercedes-Benz en zal kijkers virtueel meenemen op de passagiersstoel van zijn trots, een Actros. Kriskras door Europa, waarmee een unieke kijk in het leven van een professionele trucker wordt gegeven. Kijk je mee?Als chauffeur in het autotransport is voor Dennis geen dag hetzelfde, mede door de uiteenlopende opdrachtgevers van zijn werkgever. Van hulpdiensten tot dealers en van alarmcentrales tot verzekeringsmaatschappijen; Dennis komt nagenoeg overal. Bovendien komt de Truckvlogger in alle uithoeken van Europa voor de repatriŽring van gestrande voertuigen van toeristen. Tijdens de vlogs van Dennis maken kijkers van dichtbij kennis met de mooie momenten in de dynamische wereld van transport en logistiek en de typische uitdagingen waar een Dennis en zijn soortgenoten mee te maken krijgt.


RoadStars

Truckvlogger is een initiatief van RoadStars, het online chauffeursplatform van Mercedes-Benz Trucks. Hierop vinden liefhebbers niet alleen exclusieve acties, maar ook spannende reportages uit de hele wereld. Natuurlijk komt het hele scala aan amusement rondom trucks aan de orde: van actuele modellen tot klassieke oldtimers en van logistiek tot bouwtransport. Leden van de RoadStars community kunnen deelnemen aan speciale events en hebben toegang tot exclusieve content. Het lidmaatschap is bovendien gratis.


De eerste vlog en toekomstige filmpjes van de enthousiaste Dennis is nu te zien op RoadStars en YouTube. Kijk mee en ervaar hoe enerverend en divers het leven van een (Mercedes-Benz) trucker is. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart