Maak (alvast) kennis met de belangrijkste voorzieningen en bedieningen van uw Mercedes-Benz Of het nu om een nieuw of gebruikt exemplaar gaat, koop of lease, een andere auto is altijd een bijzonderheid. Emotioneel ook, en mede daardoor best een beetje spannend. Want na het verliefd raken, wilt u uw Mercedes-Benz natuurlijk graag echt leren kennen voor maximaal rijgenot. En dat valt niet altijd mee met zoveel prachtige, maar ook geavanceerde technologieën en snufjes aan boord. Nog maar te zwijgen over de vele (vak)termen. Met andere woorden: tijdens de voorpret, het afleveren en ook daarna komt er veel (product)informatie op u af.


Geen zorgen. Klik hieronder op de door u gekozen auto en laat u op weg helpen in de wereld van Mercedes-Benz. Aan de hand van een aflevervideo worden u stap-voor-stap de belangrijkste voorzieningen en bedieningen van uw auto uitgelegd, zodat u goed voorbereid bent wanneer u straks oog-in-oog staat met uw droomauto*. Alvast veel kijk- en rijplezier toegewenst!Kunt u geen genoeg krijgen van de mogelijkheden die uw Mercedes-Benz biedt? 


A-Klasse CLA-Klasse
B-Klasse GLB-Klasse 
C-Klasse GLC-Klasse EQC
E-Klasse GLE-Klasse 

 

Meer handige tips?

Kunt u geen genoeg krijgen van de mogelijkheden die uw Mercedes-Benz biedt? Bekijk dan ook deze video-tutorials waarin specifieke functies (verder) worden uitgelicht.  


*Aflevervideo's van de overige Mercedes-Benz modellen volgen zo spoedig mogelijk. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart