• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Privé lease actiemodellen

Autorijden zonder zorgen

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig naar wens configureert, maar waaraan u géén spaargeld hoeft te besteden. U weet precies wat uw Mercedes-Benz kost, want in het maandelijkse leasetarief zijn zaken zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting inbegrepen. Enkel de brandstof komt voor u rekening (en verkeersboetes, uiteraard). Leunt u maar achterover... wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is!


Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback

Private lease vanaf slechts 399 euro per maand

Een jong en dynamisch karakter, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse verlegt de grenzen van moderne luxe en heeft een revolutionair interieurdesign. Elk detail kan volledig worden aangepast op uw wensen, rijstijl en behoeften.Inclusief alle kosten, exclusief zorgen.

Gecombineerd met private lease is uw eigen A-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u. Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz A-Klasse samen.

Stel uw A-Klasse samen


Mercedes-Benz B-Klasse

Private lease vanaf slechts 409 euro per maand

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse brengt het beste in de mens naar boven. De gezinsauto daagt uit tot het aangaan van nieuwe avonturen, maar is tegelijkertijd veiliger dan ooit! Ontdek de wereld en ga de uitdaging aan. De B-Klasse ondersteunt door zijn comfortabele manier van rijden, veelzijdige uitstraling en MBUX-spraakbediening. Hiervoor hoeft niemand zich te rechtvaardigen. Bent u klaar voor de mooiste tijd van uw leven? Inclusief alle kosten, exclusief zorgen.

Gecombineerd met private lease is uw eigen B-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u. Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz B-Klasse samen.

Stel uw B-Klasse samen


Een andere Mercedes-Benz privé leasen?

Bereken alvast hier het private lease maandbedrag van uw favoriete Mercedes-Benz. Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag. 

Waar bent u naar op zoek?