GLE AMG Sport Edition

Tot ruim € 6.600,- voordeel


Tijdelijk wordt de allrounder pur sang aangeboden als sportieve speciale editie. De GLE is nú namelijk verkrijgbaar als AMG Sport Edition. De AMG Line geeft de GLE zelfs bij stilstand een uiterst dynamische uitstraling, bijvoorbeeld dankzij de krachtig ogende AMG voor- en achterskirt, de 21” lichtmetalen AMG-velgen en het sportremsysteem met geperforeerde remschijven. De GLE AMG Sport Edition biedt echter niet alleen sportiviteit, maar door AIRMATIC luchtvering, hyperintelligente LED-verlichting en de automatische EASY-PACK achterklep ontbreekt het niet aan comfort. Een echte allrounder.

De volledige uitrusting vindt u hieronder; dit verkrijgt u al voor slecht € 4.995,-. De totale waarde is € 11.665,-, dit betekent dat uw voordeel maar liefst € 6.670,- is!

Uitrusting: sportiviteit en comfort

De GLE AMG Sport Edition is o.a. uitgerust met:

  • AMG Line exterieur.
  • 21 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen.
  • LED Intelligent Light System.
  • Warmtewerend donkergetint glas vanaf B-Stijl.
  • Panoramaschuifdak.Automatische EASY-PACK achterklep.
  • AIRMATIC pakket (luchtvering).

Verkrijgbaar voor alle motoren

De GLE AMG Sport edition is verkrijgbaar voor alle motoren (m.u.v. de Mercedes-AMG motoren). Dit betekent dat u keuze heeft uit een zeer scherp geprijsde viercilinder dieselmotor, zowel als twee- en als vierwiel aangedreven variant: de GLE 250 d of GLE 250 d 4MATIC. Maar ook de uiterst krachtige GLE 350 d 4MATIC met 190 kW (258 pk) en een koppel van 620 Nm. Kiest u liever voor een benzinemotor, dan is de AMG Sport Edition te verkrijgen als 6-cilinder of 8-cilinder in de vorm van de GLE 400 4MATIC en GLE 500 4MATIC. 


Zakelijk rijden: de GLE 500 e PLUG-IN HYBRID

Tot slot is voor de (klein) zakelijke klant de GLE 500 e PLUG-IN HYBRID bijzonder interessant. De 6-cilinder benzinemotor en de 80 kW sterke electromotor van de GLE 500 e bieden een rijervaring van een sportwagen door een gecombineerd vermogen van 325 kW (442 pk) en de efficiëntie van een compacte auto door een CO2-uitstoot van slechts 78 gram en een brandstof verbruik van slechts 3,3 liter per 100 kilometer. Over allrounder gesproken.Contactgegevens Baan Twente


Bezoek een van onze showrooms


Proefrit reserveren


Bekijk onze modellen


Actievoorwaarden:

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en geadviseerde kosten rijklaar maken

  • Van toepassing op alle motoren m.u.v. Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC & GLE 63 4MATIC. 
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
  • Niet in combinatie met overige acties.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart